Daisypath Anniversary tickers

Nov 22, 2012

Busy hr ni...


Assalamualakum,

Sebelum BE mulakan kerja mengadap computer berjam2 nnt, BE nk blogging jap.. sehari tak berblogging tak sah itupun ada skip2 kan..huhu.

Smlm byk yg minta BE wat keje yg urgent sgt sampai BE tak sempat nak siapkan keje BE sendiri.. rimas tul tgk paper yg berlambak di atas meja.. Sampai BE minta sorang staff ni dptkan kotak supaya BE leh sumbat paper2 tu dlm kotak..haha..clear skit meja BE nnt, xde lah serabut otak BE.

2nd Disember ada family day di KL..xde tmpt yg strategik ke..? Apapun dorang minta BE wat banner utk family day. Dorang tau BE ada ambik class grahic, so yg jadi designer BE la.. tp BE tak g pun family day tu sbb BE alik kmpg ada kenduri.. Klau xde kenduri, BE x g gak kot..leh..?

Apa lg nak citer ek..sbnrnya byk tp otak ni duk fikir psl keje ni, nak siap by today gak itupun klau sempat..huhu.. K la nnt kite sambung lagi ye.. lunch nnt nak blogwalking jap..hehe

Have a nice day readers..(^_^)




2 comments:

::EIDA:: said...

Slow slow buat kerja... then boleh datang rumah ida yekk... hikhihik

Marya Yusof said...

As salam BE,

Bila org beri kepercayaan maknanya kita boleh dipercayai... kerja rajin2 ye! Take care dear :)

Followers