Daisypath Anniversary tickers

Nov 9, 2012

homemade sandwich salad

Assalamualaikum,

Hr ni dgn jayanya BE wat sandwich salad ala2 western.. Alaa biasa je sandwich dia.. Jam 5.15 pagi BE bgn awal nak wat sandwich utk hubby dan BE sendiri..Masing2 wat 2set..

Nmpk cedap tak..? hehe

Ingredients:
1 piece of turkey ham
1 piece of beef salami
4 mini beef salami
mayonese
cheese
tomato cut into thin slice
salad (can be green only or purple)
black pepper

Nak beli semua tu ada kt cold storage sbb kebanyakan nk dptkn salami tu kt situ je yg ada tp BE beli kt supermarket yg baru Jaya Grocer Warehouse Outlet di Bukit Jelutong. Mmg bersih dan cantik.. teringat supermarket kt Australia, lebih kurang sama je style dia..

Nmpk bersih sgt2 kan..?

Zoom in, tgk lebih dekat...nak kit..? hehe

Kadang2 ikut mood gak nak wat sandwich salad ni..hehe
Have a nice day..(^_^)




Followers