Daisypath Anniversary tickers

Nov 5, 2012

hujan oh hujan..

Assalamualaikum,

Dr tgh hr lg duk hujan. Alhamdulillah..
Hr ni BE puasa.. (ganti puasa lah..kene ganti cpt2 nnt jd mcm last yr, last minit br nak ganti). Seluruh tubuh rs sejuk yg amat, leh rs sampai ke tulang walaupun tgh pakai coat tebal dan stoking berbulu. Dulu ada water bag tp tak tahan lama..tau kan yg jenis cucuk dgn wayar utk panaskan beg tu.. sape yg xtau ni rupa dia kt bwh ni..


Agak mahal gak lah..BE beli dalam RM35 gitu kot.. tak sampai setahun dh rosak dah.. cover dia terkopek mungkin sbb kerap panaskan kot.. BE slalu pakai sbb opis ni sejuk giler. Pastu hubby pinjam sbb nak letak bende panas di tulang belakangnye..Hubby kene slip disc..(~_~) My dear hubby..kecian tgk dia..Semoga cepat sembuh ye sayang..

Dr td BE duk pk nak berbuka apa mlm nnt.. pikir nak makan nasi tp lauk apa ye..? western x rs nak mkn sbb minggu lps dh mkn dh.. Hmm tgk la dulu, kene tgk menu br au nak makan apa..

Mood hr ni, sejuk, malas nk wat keje sbb bos xde seminggu..esok gaji..lalalalala
Ehemmm BE keje gak walaupun malas..huhu

1 comment:

::EIDA:: said...

Esok? Eh? Aah lah... hihihihihi.....

Followers