Daisypath Anniversary tickers

Nov 30, 2012

MC hr ni

Assalamualaikum,

Hi readers, hari ni BE mc sbb kene gastric 3 hr.. xtau apa puncanya tp rasa2nya BE makan sos keropok lekor kelmarin.. Sos tu ada cuka kot, klau ada cuka mmg BE akan kene gastric. Sampai skrg msh sakit peyut lg. Klau g keje jalan mcm m'bongkok cam org tua lah, mcm smlm..haha. nasib baik org x nmpk. Smlm pun alik awl sbb x thn. BE biasa g klinik ni di puncak alam, doc tu mmg ok, perempuan ada phd di dubai lg...dia tanya detail rs sakit kite mcm mana pastu dia check betul2 tp smlm ni doctor lain..perempuan ada master dr utm ke apa BE tak ingat. Dh la tunggu lama sgt, pastu dia tanya tak pandang kite pun, asyik duk tgk ipod kt sblh dia. Dia tanya sakit apa, ada muntah2 ke, ada cherry berry ke..? (cirit-birit) pastu terus tekan peyut BE pastu pusing alik ke computer then bg ubat. dah.. camtu je..? biasa doctor lg sorang ni dia akan suruh kite baring, rs peyut kite pastu guna alat tu nak tau ada gas dlm peyut ke tak.. hmm hubby BE kata klau doctor ni ada, kite g klinik lain.. BE ingat nama doc perempuan tu...

Hari ni hubby ada fisio kul 3 ptg.. "sowi sayang BE x dpt teman sayang hr ni.." InsyaAllah mlm lps maghrib BE and hubby alik kmpg, ada kenduri doa selamat esok. Sambut menantu baru atuk BE..hehe. Pastu mlm esok BE alik kl alik sbb adik hubby konvo ahad tu.. huhu tentu letih sbb isnin koje.. Harap2 esok peyut BE sembuh nnt leh mkn macam2..hehe




2 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Moga sehat cepat...take care..

BrightEye said...

thank u..dah sihat dh..hehe