Daisypath Anniversary tickers

Nov 19, 2012

My activity

Assalamualaikum,

Hari isnin mcm biasa mood bekerja tu xde lagi sbb minggu lps cuti pnjg walaupun 2 hari BE bekerja. Cuti pun tinggal 2, ingat nak habiskan bulan depan nnt tp lum confirm tarikhnya bila nk cuti. Syukur Alhamdulillah, bulan depan dan tahun depan akan dpt duit bonus separuh gaji.. chewahh mmg syoklah tp kene ingat hutang tetap kene bayar. Nak shopping boleh tp berpada-pada ye.. untung lah sape yg bergaji besar tu..huhu..xpe yg bergaji rendah pun patut bersyukur sbb dpt duit bonus gak kan..? Pada yg bekerja bwh swasta, insyaAllah satu hari nnt akan dpt bonus gak (ikut pd syarikat swasta tu la kan..) (^_^)

Awal bulan Disember ni, BE alik kmpg lg sbb atuk tgh excited nak wat kenduri doa selamat utk paksu BE yg br kawin minggu lps.. I'm happy for him.. tp nampaknya lps keje la alik sana..klau balik hr kenduri tu agak kelam kabut lah..huhu

Smlm BE sekeluarga pergi kenduri abg bakal adik iparku..wawawa.. BE x snap sbb tgh hujan masa tu tp BE suka warna tema wedding abg dia..warna soft baby blue and pink.. BE siap ckp kt adik nnt wat wedding color ni..hehe.. Ramai betul adik beradik bf adik..siap diri dia pun dh ada gelaran atuk.. betapa besarnya family dia..Mmg seronok.. Bila adik kawin nnt automatically adik BE dh kene panggil nenek..wawawa.. jgn marah ye sis..i know one day u'll gonna read my blog.. (^,^)

Oklah..xtau apa nak citer dh.. nnt ada idea nak update blog, BE update lah ye..hehehe tata



No comments: