Daisypath Anniversary tickers

Nov 14, 2012

Tak cuti dh..

Assalamualaikum,

Minggu ni sudah semestinya ramai officers ambik cuti direct seminggu kan..? Hari ni BE br masuk opis, kete tak byk, opis pun sunyi.. haiiihhhh malas lak nak wat keje kann? Esok cuti Awal Muharram, smlm cuti Deepavali. BE baru alik dr kampung smlm, 3 hari 2mlm disana.. Plan nak alik hr isnin tp atuk tahan suruh alik hr selasa..maklumlah..dh lama sgt atuk opah tak jumpa BE..atuk lg seronok bila bersama dgn cucu menantu sulung dia..hehe

Esok awl pagi selepas subuh, BE sekeluarga akan ke tronoh, perak dgn keluarga2 yg lain.. Paksu BE kawin kat sana dan ptg tu lak BE kene alik KL alik sbb jumaat keje..huhu..  letih tak hilang lagi especially hubby BE yg duk drive je.. kecian tgk dia..huhu. Hopefully lps ni dpt rehat secukup-cukupnye lah..



2 comments:

BrightEye said...

bukan tronoh la, trolak la sayang.

BrightEye said...

oo salah ek..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,