Daisypath Anniversary tickers

Dec 26, 2012

Kerap dapat panggilan yg tak dikenali

Assalamualaikum,

Bertambah mood yg tak baik dan buat orang kaco bila call orang tpi xnk jawab.. Dia bukan main miss call tp dia akan call orang sampai kite jawab. Bila dh jawab xmau cakap pulak..ni terus letak phone... Dah berlaku hampir 3 hari atleast skali atau dua je dia call dr nombor yg berbeza.. 

Nombornya 603-2332 9000, 603-2302 5000, 603-2619 5500.. Mmg sakit hati lah.. Bila BE tgk dlm web, BE type nombor2 ni dlm google ramai yg jd mangsa dr nombor tersebut.. Apa motif dorang wat camtu ye..BE jwb gak kot2 ada emergency psl family ke kan..tp...???

Readers pernah dpt panggilan dari nombor2 tu tak..?






3 comments:

Ratu Hatiku said...

Jgn angkat.... paling xsuka bila dpt kol dr org yg x dikenali...

ahmad pejoi Kucing said...

sama la kita,baru je dapat calling dari no tersebut..angkat tak jawab,bila call balik takde orang angkat..

ahmad pejoi Kucing said...

yeop..saya baru dapat miscall dari no tersebut..semalam no yang 5000,arini no 9000 lak..bila angkat dia letak.bila kita call balik dia tak angkat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,