Daisypath Anniversary tickers

Dec 4, 2012

Konvo 2012

Assalamualaikum,

Bukan BE yg konvo tp adik ipar yg konvo Degree Kewangan di Dewan Agung Tuanku Canselor Uitm, Shah Alam pada hari Ahad... Alhamdulillah berjaya juga adik ipar BE ni. So skrg tgh duk cari kerja demi untuk masa depan dia dan keluarga. Sehari sebelum tu (sabtu), BE di kampung batu gajah, ada kenduri doa selamat. Ptg kul 6 lebih BE terus alik dgn hubby, mama BE alik dgn maklong so x risau sgt la. Hari ahad tu mmg letih yg amat, terutama hubby BE sbb dia yg drive. Jam kul 6.30am mmg liat sgt nak bukak mata tp terpaksa bangun jugak sbb konvo tu start kul 7.30am. Bila dh siap, BE dan hubby terus ke Uitm shah alam tp sebelum nak masuk Uitm tu kitorg sempat cari kedai mamak nak sarapan. BE makan tosei, hubby BE mkn roti canai. Air milo suam dan nescafe ais yg kami order mmg kurang sedap sbb kurang kaw..!!

Dah sampai je, park kereta pastu tunggu tmpt bus stand rupa2nya xyah naik shuttle bus pun, sbb konvo tu kt atas je..haha.. malunye.. BE dan hubby berjalan tgh2 panas kt padang stadium (sbb kene lalu situ gak) pastu naik tangga.. tinggi yg amat.. lutut BE dh la x brape baik sbb ubat dh hbs, hubby lak tgh duk slip disc tu lagi lah.. cian kami yg sakit ini tp demi utk support adik ipar yg bakal dpt sijil ijazah kami gagah gak naik tangga. Bila dh sampai habis, kami jln mcm org tua..haha.. BE dgn semputnye, hubby lak menahan sakit di belakang. Akhirnya kami jumpa yg lain duk depan tv, mmg dekat benar lah..haha.

Jam 11.30am, konvo dh tamat.. lega sbb penat duduk lama.. Bila adik ipar datang kat family, masing2 sibuk duk snap2 gmbr..

i like this picture..hehe

Bersama famly

1 happy family.. yg pakai selendang merah tu kawan adik ipar..hehe

Ni YB hubby BE..hehe





4 comments:

::EIDA:: said...

Tahniah to adik BE.. hehehhee

Aainaa Sofea said...

seronoknya dah konvo! tak sabar nyee nk hbs study jugak.. :D btw,congrates to adik ipar BE ^_^

BrightEye said...

thanx Eida

BrightEye said...

Thanx dear.. study well k.. (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,