Daisypath Anniversary tickers

Dec 6, 2012

Nak bercuti di mana ye..?



Assalmualaikum,

BE br dpt update blog sbb keje berlambak dan msh berlambak lg di atas meja.. sakitnye mata . Anyway, selama setahun lebih BE xde pun bawak mama BE g jln2.. cian dia.. Tahun depan (bunyi mcm jauh je padahal bulan depan je kan) Januari besday mama BE.. BE ingat nak bawak dia g jln2 mkn angin.. saje je.. tp tak g jauh2.. Hubby plan nak g Langkawi tp BE kata jauh tu, tentu mama letih duk dlm kete lama sgt, hubby lg lah letih nnt sbb hubby kene slip disc, duk lama sgt t lg bertambah sakit. So maybe g PD or melaka or baru BE teringat ni..Ingat nak bwk mama g Cameron lg.. kali ni biar lama skit 3 hr 2 mlm ke.. pastu g petik strawberry byk2 kt tmpt cactus tu.. Dulu g pegi sblm kawin, BE n family g separuh jln je jd x brape puas sgt.. Ok gak g Cameron kan.. alik ni nak tanya hubby la..

Ada tak tmpt2 yg best pegi, yg agak save budget la..hehe



2 comments:

::EIDA:: said...

Taun lepas ida bawak family g cameron.. Diaorang suka!! Cameron pilihan yg bijak tuk family BE.. =)

BrightEye said...

ye ke..ok lah klau mcm tu BE akan cuba bawak family g sana..thanx for dropping by..(^_^)

Followers