Daisypath Anniversary tickers

Jan 30, 2013

1st time beli barang online

Assalamualaikum,

Apa khabar readers? Dah lama BE x update blog disebabkan dgn kemalasan nak update Blog BE senyap je tp blokwalking tetap diteruskan.. Ada juga yg rajin visit blog BE..thank u so much.


Ok, smlm kan BE follow blog n' fb happylifeshoppe, smlm dia umumkan jam 1230pm leh order inner cover neck.. BE pernah cuba drpd kawan BE yg penah beli dr kedai tu.. kain dia cukup lembut dan selesa sgt2. Jadi tepat jam 1230, BE dh start order (advance sgt kan..?) haha. Kawan BE pun order gak.. Dan pagi td kul 7.45am, BE tgk blog kedai tu alik dan kebanyakkannya dh sold out.. Nasib baik BE sempat order smlm klau tak mmg melepas lah.. Klau nak beli inner cover neck kene beli time hujung bulan baru ada..klau nak beli awal atau pertengahan mmg dh sold out lah.. Dah dekat sebulan tau BE tungggu..hehe. Pagi td BE baca emel yg dia akan post barang tu pada hari ni 30.1.2013. So maybe sampai esok la kot.. So excited..







Jan 24, 2013

Bercuti...besnyeee

Assalamualaikum,

Residence Desa Lagoon Resort, Negeri Sembilan, Port Dickson


BE akan bercuti 3 hari 2 malam di Residence Desa Lagoon Resort, Port Dickson.. Tak sabar rasanya....hehe nanti BE akan update ye..


Hubby tgh demam,.. mcm mana nak pegi.. Minta2 hubby BE cepat sembuh..amin..