Daisypath Anniversary tickers

Jan 30, 2013

1st time beli barang online

Assalamualaikum,

Apa khabar readers? Dah lama BE x update blog disebabkan dgn kemalasan nak update Blog BE senyap je tp blokwalking tetap diteruskan.. Ada juga yg rajin visit blog BE..thank u so much.


Ok, smlm kan BE follow blog n' fb happylifeshoppe, smlm dia umumkan jam 1230pm leh order inner cover neck.. BE pernah cuba drpd kawan BE yg penah beli dr kedai tu.. kain dia cukup lembut dan selesa sgt2. Jadi tepat jam 1230, BE dh start order (advance sgt kan..?) haha. Kawan BE pun order gak.. Dan pagi td kul 7.45am, BE tgk blog kedai tu alik dan kebanyakkannya dh sold out.. Nasib baik BE sempat order smlm klau tak mmg melepas lah.. Klau nak beli inner cover neck kene beli time hujung bulan baru ada..klau nak beli awal atau pertengahan mmg dh sold out lah.. Dah dekat sebulan tau BE tungggu..hehe. Pagi td BE baca emel yg dia akan post barang tu pada hari ni 30.1.2013. So maybe sampai esok la kot.. So excited..







4 comments:

Ratu Hatiku said...

Cantik jugak...akk selalu jugak beli on9 nie dekat Radiusite atau AlHumaira pun cantik2 tau BE.

BrightEye said...

Hehe ye ke kak... nnt BE tgk tp kene control beli online ni.. Takut addicted lak..huhu

PUANSTOBERI said...

haaa..... 1st time ni kena ber awas sket ni.. nati addict.. hikkhikk.. (akak letewww)

BrightEye said...

Hehe betul2..klau dh addicted hancussss...hehehe