Daisypath Anniversary tickers

Jan 8, 2013

MC for today

Assalmualaikum,

Hari ni BE mc sbb kene flu teruk smlm.. Doc nak bg ubat spray kt hidung tp BE xnak sbb takut pedih, takut kene bersin balik bila dh spray and mcm2 lagi. Bila BE bersin BE akan semput dan leh buat BE terlampau letih.

Hari ni dpt surat drpd PM kite.. Walaupun drpd dia tp buka dia hntr satu surat pd BE je.. dia bg pada rakyat dia.. BE rs ramai yg dh dpt kot.. Copy printed for the whole malaysian people.. (^_^)

Nak tgk surat dia..? Surat tu info utk di mana kita akan mengundi pada PRU13 ni... to me its a very good info for us to know where to vote, right..?




 

Leh la siman kalendar dlm purse..hehe





2 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Happy new year dari Pm yea,aa semput tu pun jaga elok2..

BrightEye said...

Happy New Year..
Ajuk k.gee ye..? hehe