Daisypath Anniversary tickers

Jan 7, 2013

Minyak Dagu..best..


Minyak Dagu.. tgk short movie di tv mmg nmpk best.. So disebabkan BE dh lamaaaaaaaaaa sgt tak tgk wayang dgn hubby BE, BE ajak dia tgk citer Mnyak Dagu. Seram..? mmg seram lah tp BE tak emotional sgt sbb tak thn sejuk dlm pawagam tu.. pastu duk ketawa dgn hubby dlm tu..haha.. Org tgk citer seram muka cuak, takut je.. ni BE cam relax je.. ntah apa2 kan..?

Cerita dia menarik..byk mengejut.. make-up gmbr mayat tu mmg menakutkan.. Starting dan last dia best lah.. ok lah... x bosan citer dia.. yg paling takut bila tgk muka mayat yg dorang ambik minyak tu asyik duk kaco yg nakkan perempuan ni kembali pada dirinya.. Ada dua org lelaki yg berebut dgn perempuan ni.. Mangsa tu adalah Yana Samsudin.. Dari mula sampai dh nak hbs BE keliru sape yg gatai duk bomoh2 tu sbb masing2 berebutkan Yana.. So nak tau jln cerita dia kene lah g tgk.. Sape yg tgk waktu mlm mesti akan imagine hantu tu merangkak kt readers.. Dia ada merangkak tau dlm citer tu dan cr dia merangkak tu mmg menakutkan.. so tgk lah..apa tunggu lagi..hehehehe hohohoho

2 comments:

::EIDA:: said...

Ida tunggu kawan bagi softcopy la.. hehehhee

BrightEye said...

EIDA atut lah tu...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,