Daisypath Anniversary tickers

Feb 26, 2013

Family Day di Morib Gold Coast

Assalamualaikum,

Sowi guys, BE dh lama giler tak update blog sebabbbbbbb kesihatan tak mengizinkan..sebabbbbb busy sgt2.. sebabbbb lappy BE tak repair2 lagi sebabbbb screen dia tiba2 gelap dannn orang technician kata better beli baru.. so nak beli baru tu xtau bila..huhu..

Anyway..pada hari sabtu 16 Feb 2013, BE dan hubby pegi family day opis BE di Morib Gold Coast. BE type morib gold coast dlm google image nmpk cantik lah dan ternampak lak gmbar Zana..hehe lupa yg Zana pernah g sana dulu.. 

Pagi sampai jam 8.30, 1st sarapan pastu kul 9.15 dorang dh start main game.. BE x main apa2 pun sbb segan..haha..majority byk game utk kanak2.. kul 1 ptg mkn tgh hari.. makanan dia ok lah..makan pun kt luar ada khemah besar mengadap pantai yg keruh..xleh mandi pun..air surut.. klau air pasang pun BE x mandi sebab airnya keruh..brown2 gitu..hehe.

Waktu utk check in, dorang umum leh ambik kul 2.15ptg-2.30ptg.. still no news.. kul 3ptg br dorang start beratur nak ambik kunci tp bayangkan dlm 700 org (itu termasuk family) duk beratur nak ambik kunci tp kuncinya ada dlm 30 bilik je.. BE berebut juga lah nk ambik kunci..yelah masing2 pun dh penat. skali ujan lebat, tgk jam dh 3.30ptg masih x dpt kunci lagi.. BE dpt kunci dekat kul 4ptg.. BE xtau lah hotel management yg lembab atau AJK opis BE yg x reti2 nak ambik kunci awal2 sbb pd hari yg sama ada drpd company lain pun wat family day ms tu tentu dorang dh ambik kunci awal2 gak..

Bila dh check in, BE lupa nak bawa towel..so ingat dh ada towl siap2 kt bilik..bila tgk rupanya xde langsung. So hubby BE g lah kt tmpt telefon, bila angkat senyap je.. bila tgk cable dia tak sambung ke main plug..hampehh tul jadi kene lah turun bawah. Bila dh inform kt org bawah hampir sejam x sampai2 lg towel tu so BE call guna hp BE direct ke no. resort tu minta hntr towel.. brape minit kemudian br dpt towel..
Hubby dh excited nak mandi bubble bath dlm Jacuzzi tu..haha mcm budak2.. OKlah, BE nk share gmbr je ye.. dh pnjg BE b'leter ni..hehe

BE tukang tgk je..

Bubble Bath..bestkan..?

View dr bilik BE..

Sebelum checkout.. (BE nmpk gemuk)

Itu saje cerita BE.. nnt kite sambung cerita lain plak ye..take care





1 comment:

::EIDA:: said...

perghhh ramainyaaaaaaaaa.. bestnyaaaa bubble bath.. kikikiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,