Daisypath Anniversary tickers

Feb 6, 2013

Mula keluar awal..

Assalamualaikum,

Selamat tgh hr semua.. BE ngantuk sgt hr ni sbb setiap hari BE bgn awal.. nak wat breakfast kadang2 rasa tak sempat.. klau nak buat utk bawak bekal pun kene bgn seawal-awlnye jam 5pg..Bg BE awal lah..hehe..

Setiap pagi BE akan bgn jam 5.30pg, mandi pastu watkan air untuk hubby BE yg ucuk masam..hehe
Tepat jam 6pg BE kuar umah, klau solat subuh di rumah mmg lmbt masuk opis sbb hubby BE masuk opis awal.. so dalam perjalanan dr umah ke Putrajaya makan masa 40 min gitu lah.. Hari Isnin baru2 ni, BE dan hubby g surau kt Petron dekat dgn tol Batu Tiga tu. Bila masuk je surau bau dia amat busuk..tau bau apa..? Bau peluh jantan yg terperap lama dlm bilik. Dah lah surau tu kongsi dgn lelaki.. So BE solat jemaah dgn hubby dlm surau tu, hidung mmg terpaksa tahan jelah.. Allah saje yg tahu (x khusyuk sgt bau busuk..uweekk).. Hubby sendiri masuk bilik tu nak start solat pun rs nak termuntah dh.. huhu. Jadi BE ckp kt hubby esok solat nnt kat tol putrajaya lah.. Hubby setuju 100%..hehe

Smlm dan hari ni BE solat kat tol Putrajaya.. Alhamdulillah BE leh bernafas dlm surau tu. Lelaki dan Perempuan ada surau sendiri. BE solat sorang2 sbb xde orang lain pun..perasaan takut? xde langsung.. rs aman ada lah.. wangi lagi.. Oops bukan bau wangian yg dtg tiba2 tp surau tu ada letak pewangi Ambi Pur.. sure wangi kan.. hehe

Ok sekarang kul 1ptg. masing2 dah kuar g lunch. BE pun tgh sorang2 dlm bilik tgh duk update blog. Menu lunch utk BE hari ni adalah waffles campur dengan blurberry dan butter..yum2.. (Tak mkn berat sbb pg td sarapan ns doreng yg kurang enak). Ok selamat menjamu selera.. (^_^)



4 comments:

Ratu Hatiku said...

Awalnya kluar rumah.. slalu pukul 6 akk baru bangun tdo...

BrightEye said...

tulah kan..dh duk jauh kenelah kuar awl..huhu..

::EIDA:: said...

BE dok mane ?kemaiin awal keluarrrr

BrightEye said...

BE duk Puncak Alam.. mmg kene kuar awal klau tak nnt stuck traffic jam..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,