Daisypath Anniversary tickers

Mar 29, 2013

Aku dilamar..

Assalamualaikum,


AKU telah DILAMAR oleh MALAIKAT MAUT... AKU bakal BERNIKAH dengan KEMATIAN... 

AKU bakal BERCERAI dgn DUNIA yang ku KEJAR...

MAHARKU adalah NAZAK dan sepersalinan KAIN PUTIH... PELAMINKU diwangikan dengan GAHARU CENDANA...

Disaat itu akan akan DIARAK dengan laungan AZAN.. BerAKADkan TALKIN, berWALIkan LIANG LAHAD, berSAKSIkan NISAN...

pada MALAM PERTAMAku , aku akan DISERIKAN dengan persoalan MUNKAR dan NAKIR...

Ingatlah..segala NIKMAT yang ada padamu adalah datangnya dari ALLAH,
kemudian apabila kamu ditimpa KESENGSARAANKEDUKAAN dan KESEDIHAN..
maka kepadaNyalah kamu perlu meminta PERTOLONGAN.



Mar 28, 2013

Mungkin sebab stress

Assalamualaikum,

hi readers.. sorry BE dh lama x update blog.. keje kt opis ni mmg byk, kerap sakit kepala.. balik umah pun wat keje umah pastu nk online pun kejap je.. kul 1030 dh mula ngatuk.. Klau keje byk sgt BE mmg tdo awal lah.. tgh tgk citer best dgn hubby, at last tv tgk BE..haha

Ok, ni kisah diri BE.. yg mana rasa segan nak baca pasal hal wanita, anda leh tukar ke topik lain ye .hehe

Sudah 2 tahun BE berkahwin dan belum ada rezeki untuk mendapat cahaya mata.. BE dh lama x period, sudah 68 hari BE x period dan BE tekad utk jumpa doktor smlm. BE explain kt doktor.. Doktor bg UPT, bila tgk result tanda negative. Perasaan BE..? Allah saje yg tahu.. Mmg BE dan hubby nak sgt anak tp Allah lebih Maha Mengetahui..Belum tiba masanya utk BE ada anak. Doktor kata hormon BE tak stabil so dia bagi ubat. Punca drpd berat badan mungkin juga.. jadi BE kene control makan lah.. BE xleh mkn ringan sgt sbb minggu lps BE mkn bende ringan je pun dh kene gastrik..nasi kene ada jugak tp ambik kuantiti yg sedikit.

Masa nak derma darah dulu, nurse check BP BE naik 130. Smlm g jumpa doc, BE lupa nak minta dia check BP. Pagi ni plak duk sakit kepala..keje terlampau byk sampai BE rs nak tido je.. BE terpaksa buka puasa hari ni klau tak dizzy la nnt, sape nak pikul....? BE berat tau.. (^_^)