Daisypath Anniversary tickers

Mar 28, 2013

Mungkin sebab stress

Assalamualaikum,

hi readers.. sorry BE dh lama x update blog.. keje kt opis ni mmg byk, kerap sakit kepala.. balik umah pun wat keje umah pastu nk online pun kejap je.. kul 1030 dh mula ngatuk.. Klau keje byk sgt BE mmg tdo awal lah.. tgh tgk citer best dgn hubby, at last tv tgk BE..haha

Ok, ni kisah diri BE.. yg mana rasa segan nak baca pasal hal wanita, anda leh tukar ke topik lain ye .hehe

Sudah 2 tahun BE berkahwin dan belum ada rezeki untuk mendapat cahaya mata.. BE dh lama x period, sudah 68 hari BE x period dan BE tekad utk jumpa doktor smlm. BE explain kt doktor.. Doktor bg UPT, bila tgk result tanda negative. Perasaan BE..? Allah saje yg tahu.. Mmg BE dan hubby nak sgt anak tp Allah lebih Maha Mengetahui..Belum tiba masanya utk BE ada anak. Doktor kata hormon BE tak stabil so dia bagi ubat. Punca drpd berat badan mungkin juga.. jadi BE kene control makan lah.. BE xleh mkn ringan sgt sbb minggu lps BE mkn bende ringan je pun dh kene gastrik..nasi kene ada jugak tp ambik kuantiti yg sedikit.

Masa nak derma darah dulu, nurse check BP BE naik 130. Smlm g jumpa doc, BE lupa nak minta dia check BP. Pagi ni plak duk sakit kepala..keje terlampau byk sampai BE rs nak tido je.. BE terpaksa buka puasa hari ni klau tak dizzy la nnt, sape nak pikul....? BE berat tau.. (^_^)





4 comments:

Mama Vogue said...

Take care BE.. jgn stress sangat.
Bab turunkan berat badan tu, mamavogue dulu pun doktor nasihat camtu..

BrightEye said...

Thank u mama vogue (^_^)

::EIDA:: said...

Ida pun berat skrg.. kene diett.. caiyokkkkk kitaaaa ;))

BrightEye said...

Caiyokkk...caiyokkkk (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,