Daisypath Anniversary tickers

Apr 30, 2013

I've became to be GLAM

Assalamualaikum,

Hari ni nak guna nama panggilan dlm blog ni Aini..supaya leh kenal dgn nama kite yg sebenar.. hehe.. Sebelum ni setiap kali update Aini akan letak nama BE (BrightEye), sbb nak ikut nama blog kite la kononnye tp ada sesetgh kawan blogger Aini dh terbiasa dgn panggilan BE.. So its ok, nak panggil Aini pun boleh, BE pun boleh..the most important is that the owner of this blog is still the same person..(^_^)

Bermula dengan topik baru hari ni, Aini nak cerita yang Aini ada join bisnes yang boleh dapat angka yg lebih byk drpd gaji kite.. Nak join bisnes ni kene lah bermula dari bawah.. Aini sendiri pun xde pengalaman ini tp dengan bantuan team work, Aini akan berjaya seperti bisnes partner yang lain.

Ingat tak yang Aini ada update To Become Part of GLAM ? Skrg Aini dh officially join bisnes ni.. Aini dpt berjumpa dgn Leader GLAM iaitu Hanis Haizi, yang seorang suri rumah xde keje apa 4 tahun lps dan skrg beliau dah memiliki income 6 angka.. Mmg seronok bila dgr citer dia.. 


Ini Elya, my bisnes partner in GLAM.. dia byk bantu Aini since masih peringkat awal lagi..


Yang di tgh tu Hanis Haizi.. The Leader of GLAM.. 
Masa tu jam 11 pagi.. sanggup datang jumpa Aini kt KLCC, masa tu jam 3 pagi dia baru alik dr Perak utk bisnes ni. She's very humble..

Nnt Aini akan update tajuk yg seterusnya.. tentu readers akan terkejut.. (^_^)

Have a nice day..


With Love,

Apr 22, 2013

Maafkan saya..

Assalamualaikum,

Sorry for the very late update..BE skg ni x sempat nak berblogging or even blogwalking sbb keje makin lama makin berlambak but i still like my job.. Nak update kt umah pun keje byk di luar and hope u guys still remember me..

wheres the employee ?

InsyaAllah BE akan update blog lg nnt ye.. tata






Apr 10, 2013

To become part of GLAM

Assalamualaikum,

Hi readers, sorry BE dh lama tak update blog.. sejak kebelakangan ni BE busy sgt dgn kerja, bila alik umah dgn kerja rumah lg.. anyway BE nak citer psl BE will be part of Glampreneur.. 

Minggu lepas BE duk blokwalking dan terjumpa salah seorang Glampreneur ni.. Nama blog dia elyaroza.. Dari apa yg dia post semua wat BE rs ingin untuk tahu lebih lanjut jadi BE set time utk berjumpa dgn dia face to face. BE umpa dia di Secret Recipe, The Mall. Masa tu jam 8.30mlm..BE sanggup ke KL dari Puncak Alam just wanted to know the business that she joined. 


Ni la Elya (left) and me.. (alamak BE nmpk gemuk lah..huhu)

Hubby ada sekali dgn BE sbb dia pun nak tahu pasal bisnes tu..

Selama 2 jam kami berborak mmg tak cukup, kami balik pun masa tu Secret Recipe dh nak tutup.. 
Haa tu tandanya bisnes ni mmg nmpk maju dan juga bisnes ni mmg team work.. dengan team work kite leh berjaya mcm  GLAM Leader  iaitu Hanis Haizi.. seorang yg humble dan Hanis sekarang genggam 6 angka figure income. BE nak jd sama mcm beliau..Klau Hanis leh buat, kite pun leh berjaya mcm dia.. (^_^)

BE tunjuk gmbr beliau yang dulu...
..
..
..

..
..
..
..
.
.
.
.
dan sekarang setelah beliau berjaya dalam bisnes GLAM..
..
..
..
..
.
.
.
.
..
..
.
.


Kereta Hanis yg 1st

Kereta 2nd

Kereta yg sekarang

Hanis daripada seorang yg sederhana dan sekarang boleh memiliki kereta yg mewah..
tentu ramai yg idamkan kereta yg mewah kan..??begitu juga dgn BE.. (^_^)

Nak tahu lebih lanjut tentang bisnes ni, tunggu next entry ye..sabar adalah separuh daripada iman...

tata readers..