Daisypath Anniversary tickers

Apr 30, 2013

I've became to be GLAM

Assalamualaikum,

Hari ni nak guna nama panggilan dlm blog ni Aini..supaya leh kenal dgn nama kite yg sebenar.. hehe.. Sebelum ni setiap kali update Aini akan letak nama BE (BrightEye), sbb nak ikut nama blog kite la kononnye tp ada sesetgh kawan blogger Aini dh terbiasa dgn panggilan BE.. So its ok, nak panggil Aini pun boleh, BE pun boleh..the most important is that the owner of this blog is still the same person..(^_^)

Bermula dengan topik baru hari ni, Aini nak cerita yang Aini ada join bisnes yang boleh dapat angka yg lebih byk drpd gaji kite.. Nak join bisnes ni kene lah bermula dari bawah.. Aini sendiri pun xde pengalaman ini tp dengan bantuan team work, Aini akan berjaya seperti bisnes partner yang lain.

Ingat tak yang Aini ada update To Become Part of GLAM ? Skrg Aini dh officially join bisnes ni.. Aini dpt berjumpa dgn Leader GLAM iaitu Hanis Haizi, yang seorang suri rumah xde keje apa 4 tahun lps dan skrg beliau dah memiliki income 6 angka.. Mmg seronok bila dgr citer dia.. 


Ini Elya, my bisnes partner in GLAM.. dia byk bantu Aini since masih peringkat awal lagi..


Yang di tgh tu Hanis Haizi.. The Leader of GLAM.. 
Masa tu jam 11 pagi.. sanggup datang jumpa Aini kt KLCC, masa tu jam 3 pagi dia baru alik dr Perak utk bisnes ni. She's very humble..

Nnt Aini akan update tajuk yg seterusnya.. tentu readers akan terkejut.. (^_^)

Have a nice day..


With Love,

No comments: