Daisypath Anniversary tickers

Apr 1, 2013

Suami isteri umur 6 tahun

Assalamualaikum,

Rasa sekejap je dh bulan april kan..? Hari ni masuk opis rs relax je..xde stress2 sbb smua bos yg slalu call BE, pegawai yg slalu masuk bilik BE xde hari ni sbb masing2 ada keje kt luar dan amannye BE di sini..hehe cuma line internet je kejap ok kejap tak..huhu..

Smlm hubby bawak alik gmbr graduate tadika dr umah dia di KL. BE pun ambik gmbr graduate masa tadika dulu..hehe.. muka mmg tak berubah lah..sama je.. girl yg tomei dan hensem boy.. nak tgk tak..jeng..jeng..jeng...

-


-

-


-
-


-
-


-
-


-
-


-


BE dan hubby BE umur 6 tahun.. dpt ijazah dr tadika.hehe

Sekian..




2 comments:

Marya Yusof said...

As salam BE,

Alalalalaa... mmg comellah kan! Suci murni je muka! Psssttt...dulu kad kahwin kami letak gambar kanak2! hehehe :D

BrightEye said...

Waalaikumussalam,

hi akk..sihat ke..?
Tentu comel kat kawin akk kan..hehe