Daisypath Anniversary tickers

Apr 10, 2013

To become part of GLAM

Assalamualaikum,

Hi readers, sorry BE dh lama tak update blog.. sejak kebelakangan ni BE busy sgt dgn kerja, bila alik umah dgn kerja rumah lg.. anyway BE nak citer psl BE will be part of Glampreneur.. 

Minggu lepas BE duk blokwalking dan terjumpa salah seorang Glampreneur ni.. Nama blog dia elyaroza.. Dari apa yg dia post semua wat BE rs ingin untuk tahu lebih lanjut jadi BE set time utk berjumpa dgn dia face to face. BE umpa dia di Secret Recipe, The Mall. Masa tu jam 8.30mlm..BE sanggup ke KL dari Puncak Alam just wanted to know the business that she joined. 


Ni la Elya (left) and me.. (alamak BE nmpk gemuk lah..huhu)

Hubby ada sekali dgn BE sbb dia pun nak tahu pasal bisnes tu..

Selama 2 jam kami berborak mmg tak cukup, kami balik pun masa tu Secret Recipe dh nak tutup.. 
Haa tu tandanya bisnes ni mmg nmpk maju dan juga bisnes ni mmg team work.. dengan team work kite leh berjaya mcm  GLAM Leader  iaitu Hanis Haizi.. seorang yg humble dan Hanis sekarang genggam 6 angka figure income. BE nak jd sama mcm beliau..Klau Hanis leh buat, kite pun leh berjaya mcm dia.. (^_^)

BE tunjuk gmbr beliau yang dulu...
..
..
..

..
..
..
..
.
.
.
.
dan sekarang setelah beliau berjaya dalam bisnes GLAM..
..
..
..
..
.
.
.
.
..
..
.
.


Kereta Hanis yg 1st

Kereta 2nd

Kereta yg sekarang

Hanis daripada seorang yg sederhana dan sekarang boleh memiliki kereta yg mewah..
tentu ramai yg idamkan kereta yg mewah kan..??begitu juga dgn BE.. (^_^)

Nak tahu lebih lanjut tentang bisnes ni, tunggu next entry ye..sabar adalah separuh daripada iman...

tata readers..


2 comments:

Elya Roza said...

True dear... Be part of glampreneur... You will be surprised kn :)

::EIDA:: said...

MLM kan. biasalah...... ;))

Followers