Daisypath Anniversary tickers

May 30, 2013

Kain buat daripada kayu

Assalamulaikum,

Tom Eckert telah menghasilkan patung kain putih yang menakjubkan.
Kain putih yang nampak kilat soft tu sebenarnya buat daripada kayu..

Kreatif kan..?















With Love,

May 28, 2013

Harga Biozone Food Purifier



Assalamualaikum..

Cara nak guna Biozone Food Purifier ni mmg mudah sgt. Ia sgt bagus untuk menyikirkan bahan pencemar dari makanan kite. Apa bahan pencemarnya..? sila rujuk sini. .


Aini nak tunjukkan yang sebenarnya harga Biozone Food Purifier ni taklah mahal sangat, standard market price sebenarnya. Ramai yang sedar, Biozone Food Purifier ni bagus...Dulu2 kite ignore makan je ayam yg disuntik hormone, antibiotic, yang jadi gemok dalam masa 2 minggu or few days sbb dulu kita tak ada pilihan.


Harganya RM1750. Untuk yang beli secara full cash/credit card/ansuran aeon or rhb easypay. Harganya retail sama mcm harga dekat kotak biozone tu.. 

Mahal..? lagi mahal gadget2 sedia ada sekarang nie mcm Ipad lah, tab lah..bukan dapat makan pun..dapat mata rabun, kurang bonding dengan org keliling ada lah..at least makanan yg kita purify tu dapat cegah kitaedari penyakit kan?

Ok sekarang kite bezakan harga Biozone Food Purifier ni dengan produk luar yang bukan under network marketing.. produk yang boleh dibeli dekat kedai2 luar ye..

Cuba klik sini Okamizu FoodDetoxifier
Note: Produk nie hanya dijual di pharmacy terpilih sahaje..

Cuba readers klik kat Buy Now tu..Jeng3x....tengok harga die berapa? RM1800 kannn? 
Beli ni, takde free demo, free maintenance etc right? SO? Buat pilihan yang bijak..

Invest RM1750 untuk satu produk, pelbagai kegunaan ni, memang berbaloi kalau nak bandingkan bil rawatan yang kite kene bayar dekat hospital..

Aini masih buka promosi Biozone Food Purifier ni..

Boleh call/watsapp/sms Aini 012-3004324 ataupun emel noorainimohdhalim@yahoo.com

You guys should get one and you won't regret..

With Love,

May 23, 2013

Salah ke x lunch sama dgn bos?

Assalamualaikum,

Hari ni ada buat interview.. Aini la sediakan paper smua utk bos mark. Dari pagi tadi mmg aini seorang je perempuan kt situ.. Yang lain x dpt teman Aini sbb ada terpaksa stay kt opis dan ada yang cuti.. biasanya orang yg selalu teman Aini tu cuti lak hari ini.. nasib badan lah kan so dgr je lah driver opis tu non-stop duk bercerita walaupun citer dia ada yang menarik, ada yang tak..mengata orang pun ada.. haii boleh tahan gak orang tua ni duk mengata orang..Aini pun "hmmm...hmmm" je..hehe..kadang2 bosan gak..bila lahh driver ni nak commercial jap..

Bila bos dah habis interview orang, tgk jam pun dh nak kul 1ptg..mmg time lunch lah kan.. sorang bos ni ajak Aini join skali.. Aini kata "xpe lah bos, saya balik opis dulu.." Dia pun angguk senyum pastu kata "ok lah nnt jumpa kat opis.."

Aini bukan tolak rezeki..masalahnye Aini sorang je perempuan pastu segan lah kite makan dgn orang2 mcm itu... seriously Aini xleh..baik aini mkn sorang2 dlm bilik..haha. 

Klau readers mcm mana lak..? Mkn skali ke tak..? Mungkin akan kata bedal jelah, bos belanja kan..!! 

Driver Aini.. (cehhh mcm personal driver lak) dr pg tadi dia hntr Aini g tmpt interview tu...Dia mcm nak mkn skali tp Aini lak nak alik.. dlm hati ini terasa segan sgt2 tau..xleh..xleh. klau nak makan dgn bos pun atleast ada sorang lg perempuan dgn aini so baru aini leh makan dgn dorang..huhuhu..

So now i'm in my room drinking hot milo..yum2..

With love,

May 20, 2013

Side income starting with RM3000!!

Assalamualaikum,


Adakah anda benar-benar berpuas hati dengan kehidupan anda sekarang?

Pernahkah anda terfikir tentang masa depan anda?
masa depan keluarga anda?

Mempunyai kebebasan masa bersama anak-anak anda?

Dapatkah anda menampung kehidupan pada
 masa hadapan dengan pendapatan yang diterima?

Pernahkah anda terfikir untuk hidup selesabebas hutang
dan bebas berbelanja apa sahaja?

Pernahkah anda  terfikir untuk membahagiakan ibu bapa
 dengan memberi wang yang lebih kepada mereka?

Bayangkan diri anda dalam masa 2 tahun ....
Apa yang akan terjadi pada diri anda dan keluarga? masih sama?

It is time to change!

Henti memberi alasan!
Setiap kejayaan memang memerlukan pengorbanan.
Pengorbanan untuk masa depan...

Masa depan kita, 
kita yang perlu mencorakkannya.
Let's do it together
I Promise!
I will help you along the way!
We will work as a TEAM


#Part Time or Full Time
#housewife pun boleh join
#Flexibile Working Hour
#Using Facebook, Blogging, Instagram 
to earn extra income
#You will get starting income RM3000
#FREE Oversea Trip
#and many many moree!!

Business ni business yang sangat adil.
Business yang perlukan TEAMWORK sangat sangat
 Kite tak perlu tunggu sehingga 20 tahun untuk mendapat income seperti BOSS kite.
Sebab dalam business ni, kite yang menentukan income kite  (^_^)

So, what are you waiting for?
Kita boleh jumpa sembang2 dulu,

then you'll decide weather this proposal are ok or not.. (^_^)

email :
noorainimohdhalim@yahoo.com
012-3004324

With Love,

Projek duit raya..

Assalamualaikum,

Hi readers..sihat ke.? dah tempah baju raya..? dah pilih tema warna apa raya tahun ni..? Aini lum lagi la tp ada pikir nak guna tema soft blue tp plan tu dr 2 thn lps lagi dan x beli2 pun warna tu sbb dh tertarik dgn warna lain..hehe.. So kali ni dan thn ni pasti Aini akan beli warna soft blue jugak..


by the way.. Projek duit raya is on bebeh..!!


Nak duit raya RM20k dalam masa 4 bulan tak..? sape xnak kannnn..?
Jom kite buat sama2 ye.. 

Leh contact Aini
012-3004324

With Love,

May 15, 2013

Wrong Turn

Assalamualaikum,

Readers pernah tak tgk citer Wrong Turn.. Itu citer yang Aini paling tak suka dan jijik sgt2 sbb citer tu tentang orang makan orang.. mmg giler sgt.. Aini tahu aini suka tgk citer horror, thriller ni tp xtau nape citer tu agak scary lah.. uweekkk.. belah, potong orang mcm potong daging lembu je.. Serius la.. klau sape2 yang berani tgk lah pastu kome kt Aini pendapat u.. Ntah nape tiba2 teringat kat citer tu..

   

  


Aini tgk Wrong Turn 2 je.. pastu xnak tgk tgk dah walaupun citer tu dh sampai 5..
Klau citer Twighlight to leh lah tgk berkali-kali..sbb actor dia handsome..haha


With Love,

May 14, 2013

Alhamdulillah bonus bulan ini

Assalamualaikum,

Hi readers... how are you..?

Alhamdulillah rezeki Aini bulan ini dapat bonus 4 figure dalam bisnes ini.. Dapat bonus sebelum gaji plak tu.. so mmg tak usik lah gaji kite bulan ni..hehe.. Syukur Alhamdulillah..

Untuk Aini gaji yang dh ada pun mmg tak cukup.. nak byr hutang2, tol minyak mmg tak cukup lah untuk diri sendiri.. FYI, buat bisnes ni kite tak payah sentuh duit gaji pun..

Buat business ni mula-mula semua orang akan buat partime je macam Aini..
Kite just guna blog, facebook, twitter and instagram.
Senang sangat. Semuanya dihujung jari kite (^_^)

Takde alasan lagi nak cakap BUSY takde masa nak buat side income.
Sebab tu Aini buat bisnes ni under GLAM.
Mentor and Group yang sangat2 membantu rakan kongsi..
Apa yang rakan kongsi perlu buat, follow and duplicate je ape yg leader buat.

Ketepikan alasan Takut, Tunggu dan Tengok kejayaan2 orang lain.
Orang lain makin berjaya tapi kite makin dibebani hutang2 dan hidup dlm keadaan yang sama.

Dare to change and dare to dream..?
Dengan kekuatan kedua-dua ni,
InsyaAllah kite akan dapat mencapai impian kite .

Macam mana nak dptkan 4 figures income?
Dapat 3 kali Free Trip dlm setahun?
Branded handbag.
More incomes?

Semua ni tak mustahil untuk kite miliki dari sekarang..

Tak payah tunggu lama2...

Jom set appoinment dgn Aini.

Kalau tak dengar tak tahu cara-caranya kan?
Jangan takut nak jumpa.
just want to share the business opportunity

Klau berminat boleh sms/watsapp:

 012-3004324 (Aini)

Have a nice day (^_^)

With Love,

May 10, 2013

Cara menggunakan Biozone Food Purifier




Cara penggunaannya amat mudah:

1. Sediakan semangkuk air.
2. Bersihkan makanan dan daging yang dicadangkan serta potong kepada kepingan.
3. Letakkan makanan yang perlu dipurifikasi ke dalam air. Pastikan paras air menutupi makanan. 
Isipadu air maksimum untuk purifikasi adalah 10 liter.
4. Masukkan tiub silikon bergred medikal ke dalam air dan tekan butang pengawal masa untuk memilih masa purifikasi.

Simple kan..? Kite boleh lihat dgn proses purifikasi pada makanan tu, segala toksin, bahan pencemar semua keluar dari buih yang kite akan lihat. 

Aini pernah buat pada sayur yang layu dan bila Aini guna biozone purifikasi, sayur tu jadi segar.. Aini lupa nak update gmbr tu tp aini bg salah satu gmbr daripada pengguna biozone sblm ni..

Nmpk kan perbezaan sayur yg layu dan sayur yang dh dipurifikasi.

Ia dapat menyingkirkan bahan-bahan pencemar daripada makanan dan memelihara nutrien dalam makanan. menyingkirkan bahan-bahan pencemar daripada makanan dan memelihara nutrien dalam makanan. Pelbagai fungsi purifikasi ke atas makanan: Daging / Buah-buahan / Sayur-sayuran / Makanan Laut / Herba. Penjanaan ozon yang konsisten dan mesra alam.




Anda berminat..? Boleh la emel Aini,
noorainimohdhalim@yahoo.com
or 
sms/watsapp: 012-3004324

Free demonstration..
Have a nice day

With Love,

Kelebihan Biozone Food Purifier




Mudah ~ Selamat ~ Bersih

Apa kelebihan Biozone Food Purifier..? Biozone ni bukan sahaja utk purifikasi ayam yang Aini post tempoh hari.. klik sini. Ia juga boleh digunakan untuk daging, makanan laut, sayur-sayuran, buah-buahan, botol anak dan lain2..

Biozone Food Purifier mempunyai tiub silikon yang bergred medikal akan menyalurkan ozon ke dalam air dan juga ia menggunakan bahan gantian rintang ozon untuk memastikan keberkesanan maksimum serta menjaga keselamatan pengguna. Batu seramik yang digunakan adalah batu seramik halus gred A. Ia berfungsi untuk menghasilkan gelembung bagi menjalankan proses purifikasi.

Tiub silikon yang digunakan adalah 100% bergred medikal supaya tiada tindak balas kimia dengan ozon. Ia menyalurkan ozon yang dijana oleh Biozone Food Purifier untuk menjalankan proses purifikasi.

Untuk proses purifikasi semua jenis makanan ada tempohnya. Contohnya:

1) Buah-buahan, sayur-sayuran dan makanan laut memerlukan masa selama 15 minit. 
2) Hanya daging (ayam, kambing dan lembu) memerlukan masa selama 30 minit. 
3) Masa operasi yang maksimum bagi Biozone Food Purifier ialah 45 minit di mana ia boleh digunakan untuk tujuan mandian atau kegunaan peti sejuk.

Kalau kite kerap guna Biozone Food Purifier di rumah ia tidak menggunakan kuasa elektrik yang banyak. Ia hanya menggunakan kuasa eletrik yang minimum 35W saje, mcm kita nyalakan sebiji mentol di rumah. Apabila kite purifikasi makanan, segala nutrien pada makanan itu masih dikekalkan sekiranya kite menggunakan alat purifikasi yang berada dalam keadaan baik.
Kegunaan Biozone Food Purifier, kite tidak boleh menggunakan mangkuk plastik kerana bukan semua plastik adalah bahan perintang ozon. Cara yang terbaik adalah menggunakan mangkuk tahan karat atau mangkuk kaca.

  
Biozone Food Purifier boleh membersihkan botol susu baby tapi tidak menggalakkan proses purifikasi secara terus sbb ia plastik. Kite boleh purifikasikan air dengan menggunakan bekas kaca kemudian menggunakan air tersebut untuk membersihkan botol susu bayi.

 
Klau nak minum pun kite boleh guna Biozone Food Purifier dgn tempoh 3minit sahaja dan juga boleh untuk cuci muka dgn air yang telah dipurifikasi. 

Aini sendiri sudah merasa dan masih lagi menggunakannya.. Readers pun boleh cuba juga. 

Berminat..? Boleh emel Aini,
noorainimohdhalim@yahoo.com
or 
sms/watsapp: 012-3004324

Free demonstration..
Have a nice day
With Love,

May 6, 2013

Nak tahu cara untuk memastikan ayam anda selamat untuk dimakan

Assalamualaikum,



Dah tgk video ni..?

Mmg agak geli dgn apa yg dikeluarkan dr ayam tu kan..? Aini dh cuba dh.. setiap masakan yang nk dimasak, Aini akan guna biozone food purifier ni.. Kegunaan dia untuk menyingkirkan bahan pencemar, toksin, bau busuk/hanyir dan memelihara nutrien dlm makanan.

Ramai antara kita yg tak tahu, bila makan dirumah pun belum tentu makanan itu selamat untuk dimakan. Contohnya:
AYAM
Readers tahu tak, ayam yg kita makan sebenarnya telah disuntik dengan antibiotik/bahan kimia untuk jadikan ayam tu cepat membesar dan tahan penyakit, antibiotik/bahan kimia itu akan kekal didalam walaupun ayam itu telah dicuci dgn air byk kali. Dan akhirnya antibiotik/bahan kimia itu masuk kedalam tubuh kita.

image from Mr.Google

Jadi, bagaimana kita nak memastikan makanan yg dimasak dirumah selamat untuk dimakan oleh keluarga dan anak anda? 

Jawapannya: BIOZONE FOOD PURIFIER

Satu-satunya product penapisan makanan yang selamat untuk penyikiran toksin dari makanan dan mengurangkan risiko untuk mendapat canser  atau penyakit lain yang berpunca daripada makanan .


Biozone Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3).Ozon merupakan satu element pemusnah kuman dan bakteria semulajadikan .  Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar. 

Proses purifikasi selama 30 minit


Buih mula  terbentuk yg merupakan toksin dan bahan chemical.
Biasanya toksin tersembunyi dibahagian lemak



Buih semakin banyak terbentuk dan bau pun mulai busuk.


Hampir 30minit, fatty acid semakin tebal dan busuk.



semakin tebal buih terbentuk


fatty acid diangkat dgn menggunakan chopstik.
Ia melekat pada chopstic tu


Percubaan membakar buih tersebut.
Surprisingly, fatty asid  tersebut tidak dapat dibakar atau cair malah menjadi keras.
refer to this link [klik]


Cuba bayangkan, jika kita makan ayam setiap hari selama 10 tahun akan datang tanpa membuat purifikasi pada ayam tersebut, berapa banyak toksin yang terkumpul dan kekal dalam badan kita ?

Sayangi diri dan anak-anak anda.
Pastikn Biozone Food Purifier
ada dirumah anda untuk kepentingan 
kesihatan anak-anak anda

Harga sangat berpatutan
Warranty selama setahun.


Klau berminat boleh emel Aini,
noorainimohdhalim@yahoo.com
or 
sms/watsapp: 012-3004324

Free demonstration..

Have a nice day

With Love,

May 5, 2013

Why GLAM..?

Assalamulaikum & Good day..


How to be in the RIGHT GROUP

repost from my mentor 

There are many groups out there.
You can't deny that some are more successful than others.

So Why GLAM?

Green Leaders Academy Malaysia also known as GLAM 
is the leading pioneer in online marketing in Malaysia.

GLAM is also responsible for the revolution 
in the way network marketing is done today.

GLAM has put the name of Premium Beautiful 
where it is today on GOOGLE. 

We are everywhere, 
from blogs to Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+ and the more recent Keek.

We have proven that we are GLAMourous 
but we are also highly RESULT ORIENTED

We are the PIONEER in ONLINE MARKETING 
and is the 1st group to have establish training in online marketing & social media marketing techniques

With over 200 Diamonds under our wings, 
these numbers are growing.
We are proud with the successes of our business partners.
Celebrating over 20 Crown Diamonds in a span of just 3 years.

Our travel track record for the past 3 years :-

Perth & Switzerland
10 Qualifiers 

Hong Kong
60 Qualifiers (2 bus)

Holland & Belgium 
50 Qualfiers (1 bus)

Vietnam 
100 Qualfiers (1 flight)

Guangzhou 
150 Qualifiers (1.5 flight)

Paris & London 
100 Qualifiers

Shanghai? Insya-Allah more!

GLAM were chosen to represent our company 
for Bella Awards and Bella Talk Show:-

Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim, Naa Kamaruddin, Sha Khalid, 
Nur Faziha & Shaliza Aziz

Not only are we all over Malaysia, 
but we have expanded into GLAM Qatar, GLAM United Kingdom, GLAMSingapore & GLAM Brunei. 
We have GLOBAL presence
We represented the company during Diamond Night 2012 and Guangzhou Gala Dinner to give speech in front of 7,000 people

We have been featured in numerous publications and national TV
Berita Harian, Utusan, Majalah Nur, Hijabista, Intrend, Nona, Harmoni,  TV9 & NTV7

This is why...
We are GLAMpreneurs!

Leaders who know how to talk the talk 
and know how to walk the walk!

You could be next!
Take the next step and be part of our team today!

Find out more now why you should be a part of GLAM.

To all our clients, friends, families & business partners who made it all possible.

Thank you for making us No. 1 in Malaysia.

Do you wanna be part of GLAMpreneurs?
contact me at 012-3004324
or
email me noorainimohdhalim@yahoo.com



With Love,