Daisypath Anniversary tickers

May 14, 2013

Alhamdulillah bonus bulan ini

Assalamualaikum,

Hi readers... how are you..?

Alhamdulillah rezeki Aini bulan ini dapat bonus 4 figure dalam bisnes ini.. Dapat bonus sebelum gaji plak tu.. so mmg tak usik lah gaji kite bulan ni..hehe.. Syukur Alhamdulillah..

Untuk Aini gaji yang dh ada pun mmg tak cukup.. nak byr hutang2, tol minyak mmg tak cukup lah untuk diri sendiri.. FYI, buat bisnes ni kite tak payah sentuh duit gaji pun..

Buat business ni mula-mula semua orang akan buat partime je macam Aini..
Kite just guna blog, facebook, twitter and instagram.
Senang sangat. Semuanya dihujung jari kite (^_^)

Takde alasan lagi nak cakap BUSY takde masa nak buat side income.
Sebab tu Aini buat bisnes ni under GLAM.
Mentor and Group yang sangat2 membantu rakan kongsi..
Apa yang rakan kongsi perlu buat, follow and duplicate je ape yg leader buat.

Ketepikan alasan Takut, Tunggu dan Tengok kejayaan2 orang lain.
Orang lain makin berjaya tapi kite makin dibebani hutang2 dan hidup dlm keadaan yang sama.

Dare to change and dare to dream..?
Dengan kekuatan kedua-dua ni,
InsyaAllah kite akan dapat mencapai impian kite .

Macam mana nak dptkan 4 figures income?
Dapat 3 kali Free Trip dlm setahun?
Branded handbag.
More incomes?

Semua ni tak mustahil untuk kite miliki dari sekarang..

Tak payah tunggu lama2...

Jom set appoinment dgn Aini.

Kalau tak dengar tak tahu cara-caranya kan?
Jangan takut nak jumpa.
just want to share the business opportunity

Klau berminat boleh sms/watsapp:

 012-3004324 (Aini)

Have a nice day (^_^)

With Love,

No comments: