Daisypath Anniversary tickers

May 28, 2013

Harga Biozone Food Purifier



Assalamualaikum..

Cara nak guna Biozone Food Purifier ni mmg mudah sgt. Ia sgt bagus untuk menyikirkan bahan pencemar dari makanan kite. Apa bahan pencemarnya..? sila rujuk sini. .


Aini nak tunjukkan yang sebenarnya harga Biozone Food Purifier ni taklah mahal sangat, standard market price sebenarnya. Ramai yang sedar, Biozone Food Purifier ni bagus...Dulu2 kite ignore makan je ayam yg disuntik hormone, antibiotic, yang jadi gemok dalam masa 2 minggu or few days sbb dulu kita tak ada pilihan.


Harganya RM1750. Untuk yang beli secara full cash/credit card/ansuran aeon or rhb easypay. Harganya retail sama mcm harga dekat kotak biozone tu.. 

Mahal..? lagi mahal gadget2 sedia ada sekarang nie mcm Ipad lah, tab lah..bukan dapat makan pun..dapat mata rabun, kurang bonding dengan org keliling ada lah..at least makanan yg kita purify tu dapat cegah kitaedari penyakit kan?

Ok sekarang kite bezakan harga Biozone Food Purifier ni dengan produk luar yang bukan under network marketing.. produk yang boleh dibeli dekat kedai2 luar ye..

Cuba klik sini Okamizu FoodDetoxifier
Note: Produk nie hanya dijual di pharmacy terpilih sahaje..

Cuba readers klik kat Buy Now tu..Jeng3x....tengok harga die berapa? RM1800 kannn? 
Beli ni, takde free demo, free maintenance etc right? SO? Buat pilihan yang bijak..

Invest RM1750 untuk satu produk, pelbagai kegunaan ni, memang berbaloi kalau nak bandingkan bil rawatan yang kite kene bayar dekat hospital..

Aini masih buka promosi Biozone Food Purifier ni..

Boleh call/watsapp/sms Aini 012-3004324 ataupun emel noorainimohdhalim@yahoo.com

You guys should get one and you won't regret..

With Love,

No comments: