Daisypath Anniversary tickers

May 20, 2013

Projek duit raya..

Assalamualaikum,

Hi readers..sihat ke.? dah tempah baju raya..? dah pilih tema warna apa raya tahun ni..? Aini lum lagi la tp ada pikir nak guna tema soft blue tp plan tu dr 2 thn lps lagi dan x beli2 pun warna tu sbb dh tertarik dgn warna lain..hehe.. So kali ni dan thn ni pasti Aini akan beli warna soft blue jugak..


by the way.. Projek duit raya is on bebeh..!!


Nak duit raya RM20k dalam masa 4 bulan tak..? sape xnak kannnn..?
Jom kite buat sama2 ye.. 

Leh contact Aini
012-3004324

With Love,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,