Daisypath Anniversary tickers

May 23, 2013

Salah ke x lunch sama dgn bos?

Assalamualaikum,

Hari ni ada buat interview.. Aini la sediakan paper smua utk bos mark. Dari pagi tadi mmg aini seorang je perempuan kt situ.. Yang lain x dpt teman Aini sbb ada terpaksa stay kt opis dan ada yang cuti.. biasanya orang yg selalu teman Aini tu cuti lak hari ini.. nasib badan lah kan so dgr je lah driver opis tu non-stop duk bercerita walaupun citer dia ada yang menarik, ada yang tak..mengata orang pun ada.. haii boleh tahan gak orang tua ni duk mengata orang..Aini pun "hmmm...hmmm" je..hehe..kadang2 bosan gak..bila lahh driver ni nak commercial jap..

Bila bos dah habis interview orang, tgk jam pun dh nak kul 1ptg..mmg time lunch lah kan.. sorang bos ni ajak Aini join skali.. Aini kata "xpe lah bos, saya balik opis dulu.." Dia pun angguk senyum pastu kata "ok lah nnt jumpa kat opis.."

Aini bukan tolak rezeki..masalahnye Aini sorang je perempuan pastu segan lah kite makan dgn orang2 mcm itu... seriously Aini xleh..baik aini mkn sorang2 dlm bilik..haha. 

Klau readers mcm mana lak..? Mkn skali ke tak..? Mungkin akan kata bedal jelah, bos belanja kan..!! 

Driver Aini.. (cehhh mcm personal driver lak) dr pg tadi dia hntr Aini g tmpt interview tu...Dia mcm nak mkn skali tp Aini lak nak alik.. dlm hati ini terasa segan sgt2 tau..xleh..xleh. klau nak makan dgn bos pun atleast ada sorang lg perempuan dgn aini so baru aini leh makan dgn dorang..huhuhu..

So now i'm in my room drinking hot milo..yum2..

With love,

No comments: