Daisypath Anniversary tickers

Jun 10, 2013

Bercuti di Langkawi

Assalamualaikum,

Emmm Aini ada bg tau yg Aini nak update gmbr masa pegi holiday kt Langkawi..ingat tak..? Klau tak ingat xpelah..Aini pun x ingat ms bila Aini ckp tu..hehe. Sorry lah Aini lmbt update gmbr sbb ms Aini bercuti ni tahun lps punya lepas raya 2012.. Aini nak share gmbr yg Aini suka tp x byk lah..Aini g sana naik Air Asia.. Flight masa tu ptg kul 6 lbh, bila dah sampai flight delay sampai kul 8 lbh, punya lah penat menunggu..masa tu x makan apa lagi.. Nak makan bende heavy dh xleh kuar dh...mkn pau yg tak berapa cedap ler..mahal lak tu..huhu..

Ok enjoy watching..

Day 1




Masa tgh jln2 tu ada jumpa budak arab ni bukan anak mat saleh tau..
dia senyum sambil salam tangan Aini, tebal tul tgn dia..hehe

Wajib pegang meow2 ok..


Day 2

Kubur Mahsuri

Rumah Mahsuri, siap leh tgk dlm lg..
Bilik air xde lah, mungkin kt luar kot. Belah kanan tu xleh masuk sbb x brape stable

Day 3

On the way to Tasik Dayang Bunting

Kitorg dah mandi tau tp nmpk cam x mandi kan..? hehe

Dayang Bunting.. nmpk tak bukit tu ada bentuk mcm org mengandung tgh baring?

Kat tempat Dayang Bunting..kene naik tangga bertingkat2..
masa tu Aini tgh sakit lutut sgt tp terpaksa naik gak.. hubby lah tolong..huhu

Akhirnya dah sampai


Kene pakai life jacket klau x Aini akan tenggelam, lama x swimming..
Bukan air laut tau..its between the hills..

Selepas pegi Tasik Dayang Bunting, kami terus ke Pulau Beras Basah plak..

"Maggi...!!Maggi..!!"


Day 4



Where's Aini?

ehem.. saje gatai nak tunjuk u all..hehe


And last but not least..

hehe..hubby Aini melawak je.. (^_^)

Kata x byk gmbr nak upload tp nmpk cam byk je..hehe
Itu la aktiviti Aini di Langkawi bersama keluarga hubby Aini..
Pergi sana 4 hari mmg tak cukup..next time nak g sana bwk kereta lak, leh beli brg byk2..

With Love,

7 comments:

::EIDA:: said...

rindu langkawiiiiiiiiiiiiiiii......................

Noor Aini said...

sama lah kite... kali ni g naik kte baru leh borong byk..haha

misscrab said...

Best langkawi...

misscrab said...

Best langkawi...

LangkawiHomestay.Net said...

mmg best dan terbaikk.. :)

Nurul Akhmal said...

Assalamualaikum Pn.Noor Aini...

Maaf ganggu masa Pn.Noor Aini semua. Saya, Nurul Akhmal, pelajar PHD hanya nak minta untuk bantu saya kumpul maklumat / data yang saya perlukan dari Pn.Noor Aini. Mohon sangat-sangat bantu saya.

Saya perlukan data / maklumat ini untuk peringkat analisis data.

Survey ini untuk Pn.Noor Aini yang dah pernah melawat Cameron Highlands atau Langkawi atau kedua-duanya sekali.
Survey ini mengambil masa 5-10 minit untuk diselesaikan (bergantung)

Untuk pertama kali jawab survey ini, Pn.Suhaiza boleh jawab soalan-soalan seperti biasa, tetapi jika Pn.Noor Aini ingin jawab untuk kali kedua, ketiga dan seterusnya UNTUK TAMBAHKAN MAKLUMAT survey, boleh ikut step yang dah disediakan dalam survey ini (juga dikenali sebagai pengguna kedua "Second User")

Kalau ada yang tak faham, boleh terus mesej kat sini yer
Really need all your help..

Link survey KLIK URL SINI: https://www.surveymonkey.com/s/5Y8Z5FM

PM saya untuk sebarang permasalahan

Inshaallah, saya akan bagi hadiah misteri untuk peserta yang bertuah dan terima kasih atas penyertaan semua. Semoga Allah s.w.t membalas jasa Pn.Noor Aini
*Mohon sebarkan kepada kawan-kawan yang lain juga

*saya dapat info blog/fb dari carian Mr.Google :)

Terima Kasih

Hasliana Hassim said...

~Homestay baru renovate betul2 tgh pekan Kuah Langkawi..
~3 BILIK FULL AIRCOND , PANTRY , RUANG TAMU
~Hanya berada depan haji ismail group so leh jalan kaki jew nk shopping..
~Dekat ngan MAYBANK,CIMB BANK,BANK ISLAM,AGRO BANK.
~Dekat dgn pasar mlm n downtown
~Kedai makan berada di sebelah sahaja.
~Semalam rm250..lebih dr semalam trus msej atau kol saya utk hrga istimewa
~Dengan PAKEJ MANGROVE yg sngt murah.. Hanya rm180 sahaja !! :)
~ana 0134569984
~Masih ada kosong utk DIsember nie..

Followers