Daisypath Anniversary tickers

Jun 11, 2013

Let's be part of GLAM

Assalamualaikum,

Hi readers..how are you..? Do you want to be part of GLAM..? I know i did.. Alhamdulillah ramai yang ingin tahu apa itu GLAM (Green Leaders Academy Malaysia). GLAM bukan saje ada di Malaysia malah sudah sampai ke GLAM Qatar, GLAM United Kingdom, GLAM Singapore & GLAM Brunei. 

Ramai golongan muda yang jadi GLAMpreneur, yang dh pencen pun ada.. Aini bagi contoh salah seorang GLAMpreneur yg berjaya, Hanis Haizi

Hanis dulu graduate Civil Engineering, tak pernah kerja slps tamat belajar. Hanis mula buat bisnes ni tahun 2009 dan side incomenye yg pertama Hanis dpt 6 figure dalam masa 2 tahun.. tahun ke-3 Hanis dh bukak training center iaitu GLAM. 

Seronok kan klau kite jd mcm Hanis..? She's very humble and willing to help us to achieve like her. Nak harapkan gaji kite sebulan mana cukup utk diri sendiri kan..? Nak bayar hutang kereta, rumah, bil2 semua tp untuk diri sendiri mcm mana..? Setelah Aini join GLAM, 1st income aini dpt 4figure..Mmg x usik duit gaji kite pun..Syukur Alhamdulillah..

Come and be part of GLAMpreneurs. We work as a team.. This is not MLM.. This is GLAM.. we work together..we won't let u leave all by your self.. we will always be on your side no matter what.


GLAM juga dh byk publish di media dan tv contohya, 
Berita Harian, Utusan, Majalah Nur, Hijabista, Intrend, Nona, Harmoni,  TV9 & NTV7

Ramai yg drpd GLAMpreneur dpt masuk majalah dan tv untuk berkongsi kejayaannya setelah join dlm GLAM. Aini pun nak macam mereka juga dan readers pun boleh.

And one more..!!!

Try read this.. and you will think that one day you'll become like her.. (^_^)

Hubungi aini utk tahu lebih lanjut..
012-3004324 (Aini)

With Love,

No comments:

Followers