Daisypath Anniversary tickers

Jul 2, 2013

My sister's E-Day

Assalamualaikum,

Hi readers.. sorry Aini dh lama x update blog.. dgn masalah internet and kurang sihat jadi Aini jarang update. Skrg masih lagi duk batuk and semput skit2 je.. Smlm mmg kene pakai gas (Nubelizer) sbb saluran pernafasan aini agak sempit.. Anyway, dont worry about me..Aini akan sentiasa blogwalking u guys.

Just nak share, pada 16 Jun 2013, adik Aini bertunang dgn lelaki yang dia dah lama kenal.. Sejak lps SPM sampailah sekarang dorang masih bersama.. Betapa lamanya dia couple dgn lelaki itu.. Ooo nama dia Ibrahim tp panggil Am. Selebihnya Aini tunjuk gmbr je la ye..hehe




My mama (left), sis and her mum's fiance (right)

Family pihak lelaki

Her fiance

My papa, sis, Ibrahim (Am) and mama 


Kek dari pihak lelaki

My sis.. ok tak Aini make up dia..? (Motif zoom dekat..?) hehe

Ok thats all for now.. Sowi time adik tunang Aini xde dlm gmbr.. hehe..

Wedding nnt aini akn byk masuk dlm camera.. masuk..? 

With Love,

3 comments:

Fatemah Abdullah said...

assalamu alikum

tahniah buat adik aini semoga sentiasa dilindungi allah s.w.a dan memberkati pertunangan ini

mashaallah cantik laa adik aini tu muka dia sama aini tapi alaa kecil hehehehe :)

semoga kekal abady
ammiiiinn

Noor Aini said...

Waalaikumussalam.. terima kasih kak..mesti lah muka adik mcm aini tp lg lawa aini..hehe gurau je..

InsyaAllah..aminnnn...

Elya Roza said...

mcm kembar aini dgn adik

Followers