Daisypath Anniversary tickers

Aug 30, 2013

Selamat Hari Merdeka Semua..

MERDEKA..!!! MERDEKA..!!! MERDEKA..!!!


Assalamualaikum,

Selamat Hari Merdeka yang ke 56 tahun readers.. Malam ni tentu ramai yang akan berkumpul di Dataran Merdeka, Putrajaya.. lg kat mana..? mesti byk tempat kan..? klau ada duk umah tinggi2 tu xyah keluar pun xpekan..? dari situ pun leh nmpk bunga api 3 atau 4 tempat.. lg beshhhh..

Aini x pernah kuar waktu merdeka..seriusly Aini jenis suka duk umah.. tgk dpan TV lg bagus..leh tgk bunga api lg dekat..haha tp x feeling sgt lah kan..? 

Malam ni adik aini ada class kt KL lak tu so nak ambik dia nnt sudah tentu jam jam jam...huhu.. skrg aini masih di opis sbb ada keje.. bos tahan aini suruh siapkan keje.. i think i'm the only girl in the office.. sunyinye.. malas lak nak pasang lagu tp mcm nak pasang lah..jap ek..

Ok dah.. pasang guna headphone.. pasang kuat2 so x rs sunyi sgt.. hehe.. So apa program readers malam ni..? tak g mana2 ke..? Esok Aini akan pergi Nilai beli barang2 adik.. bakal jadi isteri orang bulan January 2014 nnt..InsyaAllah.. Harap semuanya berjalan dgn lancar.. Skrg dah nak masuk bulan September, uiks..lg brape bulan lg dia nak kawin.. Wedding card dia, aini x design2 lg ni..cian dia.. Maafkanlah kakak adik ni ye..Di opis kakak x dan nak design.. rehat pun mcm x rehat.. idea dh byk kt kepala ni tapi nak start kt computer ni lum lagi.. baru wat petak kosong je..hehe

So far aini dh byk wat kad kawin tau.. nnt aini ada masa aini update kad kawin yang aini pernah design dulu ye.. wedding card Aini pun aini design sendiri tau..hehe (mcm bangga je..mmg pun :P) Yang agak classic kan..Kawan aini minta tlg aini design kad kawin dia dalam bentuk buku latihan sekolah, dgn letak simbol logo sekolah suami isteri..Isn't that cute..? dont worry i will update soon but not too soon.. lappy x sihat..masih di hospital utk diperbaiki..

Ok lah, Aini nak off sat naik main game sementara tunggu hubby datang ambik Aini.. bye2 semua.. rajin2lah blokwalking blog Aini ye.. Aini sentiasa blogwalking u guys cuma agak pemalu skit.. a very silent reader..hehe

With Love,

Aug 29, 2013

SM/SSM Award 2013

Assalamualaikum,

Hi readers, how are you..? Maaf ye sbb Aini dh lama dh update blog since cuti raya.. hehe.. Sejak start keje alik ni, keje bertimbun2 dan ramai tul kaco Aini sampai Aini x berkesempatan utk update blog.. So skg ni sempat lah sementara jam 8.30 br start keje alik..

Ok, pada 24hb Ogos 2013..Aini telah menerima Anugerah SM (Sales Manager) di Dewan PGRM, Cheras.. Bermula dr jam 2 ptg hingga jam 6ptg.. Masa on the way tu mmg jam sgt2 Ya Rabbi.. Dh lama sangat tak ikut jalan tu lagipun mmg aini jarang sgt2 lalu situ, jalan jam pun sbb ada construction MRT.. Ok back to the topic..

SM/SSM Award ni telah diraikan oleh Mentor dan company tu sendiri.. Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.. Dah lama x naik stage dgn berhadapan beribu orang mmg nervous sgt lah.. GLAMpreneurs has RAWK the stage..Congratulations to all GLAMpreneurs especially to my beloved Leader Elya and including myself..hehe.. We will never give up.. with GLAM we walk the walk and also we talk the talk.. eh betul ke Elya..? hehe Everything will be guided from A to Z..  (^_^)

Ok kite tgk gambar ye.. jommm..!!



Snap..snap before our names call out

My Leader, Elya..

I was so nervous on stage..but it went well..received an award by General Manager


My mentor Hanis Haizi. Bila berjumpa dn Hanis wajib ambik gambar dgn dia..
To take the high spirit from her..hehe

What's behind my head..haha




Founder of GLAM CDM Razali Zain and CDM Hanis Haizi
Dua Insan yg banyak menolong usahawan2 baru dan melahirkan ramai jutawan muda. 



We are all GLAMPRENEURS..
Lets be part of GLAM, you'll be guided every single time..

For further info about GLAM,
just contact me Aini at 012-3004324
noorainimohdhalim@yahoo.com

With Love,

Aug 15, 2013

My story during Aidilfitri

Assalamualaikum,

Hi readers..i'm back.. Selamat Hari Raya.. 

Hari Selasa, raya ke enam Aini dh keje dh.. klau ikutkan hari khamis patut keje tp Aini nak simpan cuti utk hujung tahun.. kata my habibi nak bawak Aini g jln2..hehe hoho.. Aini mmg kaki jalan lah..suka sgt travel sana sini.. spend duit utk minyak kete and penginapan pun kire cukup tp nak gak spend utk beli barang kan as a souvenir.. ngeeeee (^_^)

Macam mana raya tahun ni semua..? Aini sambut raya dgn family hubby tahun ni.. lgpun sempat gak sambut raya dgn family Aini dulu sbb nak g umah family hubby kt KL je.. x alik kmpg pun.. maybe hujung bulan baru alik kot.. lgpun raya kan sebulan..tp kadang2 org melayu kite ni klau sambut raya kt KL mau 2 bulan.. mcm tahun lps.. Dah habis raya pun masih lagi wat open house..

Raya Pertama selepas bersalaman dengan family hubby, kitorg terus pergi Melaka.. xde relative pun duk sana cuma pegi visit kmpg hubby kakak ipar Aini. Malam slps maghrib baru alik KL. Pastu Raya kedua, siang x ke mana, kakak ipar Aini lg sorang tu boring, so dia ajak main bowling kt The Curve.. actually kt E-Curve.. The Curve byk pada shopping, E-Curve byk entertainment.. Bila dh g sana, kitoarg beli tiket wayang dulu tgk Adnan Sempit 3, time kul 9mlm. So sblm tgk wayang plan lah nak main bowling, bila naik atas skali rupanya bowling tutup..xtau nape dorang tutup.. so nak tukar time tiket wayang dh xleh sbb dh beli, jd kitorg semua g mkn meatball IKEA.. haha..mmg syok lah sbb x pack sgt.. senang je dpt seat. Slps tgk wayang kitorg alik umah pun dekat kul 12lbh, pastu dorang lak dh mula lapar so makan lah kt kedai mamak.. kedai mamak pun skg dh ada wat western food.. masakan thailand pun ada.hebatt...eh Aini dh ketinggalan ke..? padahal dh lama dh dorang wat.

Itulah citer Aini sepangjang awal raya ni..hehe..

Ooo smlm Aini duk belek2 file kt bilik, skali Aini jumpa lukisan ni.. 


Lukisan ni Aini lukis pada umur 8 tahun.. girl tu adalah Aini..hehe cantik kan..?

With Love,

Aug 6, 2013

SELAMAT HARI RAYA READERS..

Assalamualaikum,



Aini mohon maaf pada readers yg rajin duk blog walking kt blog aini yg tak seberapa ni..
Thank you for your support and Thank you for following me..

Yang pulang ke kampung, bawa kereta elok2.
Yang tak balik kampung, do spend a lot of time with your family..
Kalau mengantuk tu berhenti kt tempat yang selamat ye.
Makan kene control, kurangkan makanan yang manis2.. 
Nak makan kuih raya tu berpada-pada ye.. (^_^)

InsyaAllah, panjang umur kite bertemu lagi dlm blog..hehe

With Love,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,