Daisypath Anniversary tickers

Aug 15, 2013

My story during Aidilfitri

Assalamualaikum,

Hi readers..i'm back.. Selamat Hari Raya.. 

Hari Selasa, raya ke enam Aini dh keje dh.. klau ikutkan hari khamis patut keje tp Aini nak simpan cuti utk hujung tahun.. kata my habibi nak bawak Aini g jln2..hehe hoho.. Aini mmg kaki jalan lah..suka sgt travel sana sini.. spend duit utk minyak kete and penginapan pun kire cukup tp nak gak spend utk beli barang kan as a souvenir.. ngeeeee (^_^)

Macam mana raya tahun ni semua..? Aini sambut raya dgn family hubby tahun ni.. lgpun sempat gak sambut raya dgn family Aini dulu sbb nak g umah family hubby kt KL je.. x alik kmpg pun.. maybe hujung bulan baru alik kot.. lgpun raya kan sebulan..tp kadang2 org melayu kite ni klau sambut raya kt KL mau 2 bulan.. mcm tahun lps.. Dah habis raya pun masih lagi wat open house..

Raya Pertama selepas bersalaman dengan family hubby, kitorg terus pergi Melaka.. xde relative pun duk sana cuma pegi visit kmpg hubby kakak ipar Aini. Malam slps maghrib baru alik KL. Pastu Raya kedua, siang x ke mana, kakak ipar Aini lg sorang tu boring, so dia ajak main bowling kt The Curve.. actually kt E-Curve.. The Curve byk pada shopping, E-Curve byk entertainment.. Bila dh g sana, kitoarg beli tiket wayang dulu tgk Adnan Sempit 3, time kul 9mlm. So sblm tgk wayang plan lah nak main bowling, bila naik atas skali rupanya bowling tutup..xtau nape dorang tutup.. so nak tukar time tiket wayang dh xleh sbb dh beli, jd kitorg semua g mkn meatball IKEA.. haha..mmg syok lah sbb x pack sgt.. senang je dpt seat. Slps tgk wayang kitorg alik umah pun dekat kul 12lbh, pastu dorang lak dh mula lapar so makan lah kt kedai mamak.. kedai mamak pun skg dh ada wat western food.. masakan thailand pun ada.hebatt...eh Aini dh ketinggalan ke..? padahal dh lama dh dorang wat.

Itulah citer Aini sepangjang awal raya ni..hehe..

Ooo smlm Aini duk belek2 file kt bilik, skali Aini jumpa lukisan ni.. 


Lukisan ni Aini lukis pada umur 8 tahun.. girl tu adalah Aini..hehe cantik kan..?

With Love,

3 comments:

Liza Razak said...

wahhh...umur 8 tahun sis dah ada bakat melukis :)

Noor Aini said...

Hehe.. yeah.. actually dr peyut mama Aini lg dh ada bakat melukis.. :P

::EIDA:: said...

mak aii.. darjah dua lah kan? omeyynye.. oklah lukisan tu tuk budak darjah dua,. heheheee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,