Daisypath Anniversary tickers

Aug 30, 2013

Selamat Hari Merdeka Semua..

MERDEKA..!!! MERDEKA..!!! MERDEKA..!!!


Assalamualaikum,

Selamat Hari Merdeka yang ke 56 tahun readers.. Malam ni tentu ramai yang akan berkumpul di Dataran Merdeka, Putrajaya.. lg kat mana..? mesti byk tempat kan..? klau ada duk umah tinggi2 tu xyah keluar pun xpekan..? dari situ pun leh nmpk bunga api 3 atau 4 tempat.. lg beshhhh..

Aini x pernah kuar waktu merdeka..seriusly Aini jenis suka duk umah.. tgk dpan TV lg bagus..leh tgk bunga api lg dekat..haha tp x feeling sgt lah kan..? 

Malam ni adik aini ada class kt KL lak tu so nak ambik dia nnt sudah tentu jam jam jam...huhu.. skrg aini masih di opis sbb ada keje.. bos tahan aini suruh siapkan keje.. i think i'm the only girl in the office.. sunyinye.. malas lak nak pasang lagu tp mcm nak pasang lah..jap ek..

Ok dah.. pasang guna headphone.. pasang kuat2 so x rs sunyi sgt.. hehe.. So apa program readers malam ni..? tak g mana2 ke..? Esok Aini akan pergi Nilai beli barang2 adik.. bakal jadi isteri orang bulan January 2014 nnt..InsyaAllah.. Harap semuanya berjalan dgn lancar.. Skrg dah nak masuk bulan September, uiks..lg brape bulan lg dia nak kawin.. Wedding card dia, aini x design2 lg ni..cian dia.. Maafkanlah kakak adik ni ye..Di opis kakak x dan nak design.. rehat pun mcm x rehat.. idea dh byk kt kepala ni tapi nak start kt computer ni lum lagi.. baru wat petak kosong je..hehe

So far aini dh byk wat kad kawin tau.. nnt aini ada masa aini update kad kawin yang aini pernah design dulu ye.. wedding card Aini pun aini design sendiri tau..hehe (mcm bangga je..mmg pun :P) Yang agak classic kan..Kawan aini minta tlg aini design kad kawin dia dalam bentuk buku latihan sekolah, dgn letak simbol logo sekolah suami isteri..Isn't that cute..? dont worry i will update soon but not too soon.. lappy x sihat..masih di hospital utk diperbaiki..

Ok lah, Aini nak off sat naik main game sementara tunggu hubby datang ambik Aini.. bye2 semua.. rajin2lah blokwalking blog Aini ye.. Aini sentiasa blogwalking u guys cuma agak pemalu skit.. a very silent reader..hehe

With Love,

6 comments:

::EIDA:: said...

baru nak jenguk aini,. hehehhee........ ;)

mamawana said...

Assalamualaikum

Salam singgah sini sweetie...

Noor Aini said...

hi Eida.. hehe

Noor Aini said...

Waalaikumussalam..

hi mamawana.. salam kenalan.. (^_^)

Liza Razak said...

wahh..memang pandai design rupanya sis ni :)

Noor Aini said...

Hehe..biasa2 je.. dh mmg minat under designing sejak kecik lg,. (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,