Daisypath Anniversary tickers

Sep 27, 2013

Sabun Marine Essence

Assalamualaikum

Hi readers, how are you.. sorry for being so silent.. since internet ni xde susah skit nak update blog pastu lappy pun br baik dari sakit..hehe.. So skg ni agak free sedikit (padahal ada keje kt tepi ni ha..kejap je ye rindu nk berblogging nih) (^_^)


Since ramai nak tahu apa effect kegunaan sabun marine essence ni well let me explain dear.. 

Sabun ni mmg hot selling product, sbb effect dia mmg bagus utk bagi pada yang ada masalah kulit, jerawat, ruam, gatai2, luka, enzima dan macam2 lagi.. Sabun ni leh guna utk muka dan seluruh badan.. xleh makan tau..hehe bau dia mmg sgt2 wangi.. Aini sendiri pun x tahan bau wangi dia sbb bila cuci kt muka rs nak cuci lagi dan lagi...

Pengalaman aini menggunakan sabun marine essence ni.. 

Pada mulanya Aini biasa guna pencuci muka safi sbb yg tu je sesuai dgn kulit Aini.. So one unfine day, Aini pergi wat facial di satu tempat ni yang agak mahal la.. iaitu di Slim Sanctuary @ Setia City Mall, Klang. Klau tak disebabkan Aini dpt voucher ni, mmg aini tak pergi lah.. So slps wat facial tu sehari slps tu muka Aini jd bertambah sensitif, muka jd kering, mengelupas teruk dan berjerawat byk lak tu..huhu I AM SO NOT GOING THERE AGAIN..marah ni..hehe.. So since dah ada sabun ni, Aini guna lah dalam 2 hari je, dh nmpk perubahan.. Muka mengelupas dah kurang, jerawat kurang and even tmpt yang kulit sensitif yang merah berapi kt muka ni pun dh kurang merahnya.. Alhamdulillah..

Adik Aini plak ada kulit sensitif di lututnye sampai naik jadi hitam merah disebabkan dia garu dan melecet.. Aini x sampai hati tgk kaki dia makin teruk so Aini bg dia guna sabun marine essence tu.. dalam masa dua minggu gitu je kulit dia dh kering, mmg xde kesan bintik2 kemerahan di lutut pastu makin lama makin licin and warna kulit pun back to normal..

Panjang lebar lak testimonial Aini kan tp itulah citernye.. untuk yakinkan readers yang sabun ni mmg elok sbb sabun ni dirumus dengan  Vitamin E, Garam Buluh, Glycerin, Tea Tree Oil, Aloe Vera , Pu-erh Tea, Liqourice Extract.

Sabun ni sesuai untuk yang ada eczema, kudis, ruam-ruam, orang dewasa yang ada masalah dark armpit, panau, pimples, gatal2 di celahan lipatan.

Sabun ni sesuai utk dewasa dan kanak2.. Klau baby ada masalah kulit pun Aini suggest ambik yang liquid senang skit kan.. Liquid pun ada jual jugak, leh bwk g mana2.. dia dalam bentuk botol..

Body wash (botol) & Shampoo

Shampoo pun ada skali.. shampoo ni product baru.. sesuai utk ada masalah kulit kepala yang kering, kegatalan kulit kepala, kelemumur dan keguguran rambut.

Selebihnya aini tunjuk gambar ye.. (^_^)

Eczema

Kudis

Masalah kulit di leher 

 Pimples

Dark armpit

Salah seorang customer Aini.. Anak dia baru guna sehari hari esoknya dah ok..





Dah nampak kan banyak kegunaan yang kite boleh perolehi dengan Sabun Marine Essence ?

Since semua orang memang pakai sabun untuk mandi, why not bertukar kepada Sabun Marine Essence ni untuk mendapatkan kulit yang sihat.

Cuba je dulu. Harga sekotak RM120 , ada 3 bar. 
Share2 dengan kawan2 atau pun family members. Satu bar tu memang tahan almost 2 months.  
So far, we receive banyak positive feedback  (^_^)

Leh contact Aini 012-3004324
Skrg stock br habis, klau nak leh pre order dgn aini dulu.. Dah ada barang nnt aini terus post ke Rumah Readers ye..

Have a pleasant day..

With Love,
Noor Aini

13 comments:

Liza Razak said...

wahhh...saya byk dengar cerita positif pasal sabun ni...menggoda iman betul ! :)

Noor Aini said...

Hehe.. mmg cukup menggoda especially bila bau harumannya.. klau liza nak try leh watsapp aini ye.. (^_^)

::EIDA:: said...

aini...wasap ida. ida mmg guna sabun ni. tapi kejap guna kejap tak guna. hahahha. rasanya kat umah tu tinggal seketuii je kot? nnti ida nk restock boleh call aini jeee

Anonymous said...

Tapi sy guna sabun ni,kulit pipi jd mgelupas dn kasar la

Noor Aini said...

Better stop la..takut tak sesuai dgn kulit muka..

fina said...

Kak mcm mna nak dapat sabun ni?

Noor Aini said...

hi fina.. leh bg no.fon fina.. atau fina leh pm akk ye.. 012-3004324

Anonymous said...

Sye pon dh mgunakn sabun ni... alhmdullah berkesan... ktiak pn dh mkin puteh, kulit makin cerah n gebu kat muke pon sye gune jgk.. makin comel plak sye tgk muke sye ni. Haha.. bersih jer ... smpai adk sye pon geram tgk sye... hehe...

Anonymous said...

Biasanya kl dlm penggunaan ketiak, kira2 dlm brpa lama bru berkesan?

Noor Aini said...

Hehe..betul tu..even suami saya pun guna sabun tu kt muka.. makin lembut licin dan makin cerah.. i like.. (^_^)

Noor Aini said...

Depends pada kulit kite juga.. ada berkesan dlm masa singkat je.. 2 atau 3 hari dah nampak dh.. nak tahu lebih lanjut boleh pm Aini ye.. (^_^)

Anonymous said...

Kalau mcm sy...ada msalah kulit kaki yg rosak akibat shaver...jd ia mninggalkn bekas sn parut sgt hodoh.adakah sabun marine ni dpt membantu sy .xlama lg nak kawin.risauuu..

Noor Aini said...

@Anonymous

InsyaAllah boleh sbb kawan opis sy sendiri pun pakai sebelum dia kawin parut kt kaki dia byk akibat shaving.. skrg parut dia dh nmpk kurang dh..dan sampai skrg dia masih lagi guna sabun Marine Essence.. Boleh pm Aini klau nk order ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,