Daisypath Anniversary tickers

Oct 3, 2013

Harga untuk Biozone Food Purifier

Assalamualaikum,

Ramai yang tidak tahu  atau mungkin buat buat tidak tahu makanan mentah yang kita banyak mengandungi bahan-bahan kimia yang merbahaya. Cuba kita kaji ramai muda mudi diserang penyakit-penyakit seperti high kolestrol, sakit jantung, darah tinggi , kanser dan macam macam lagi. Salah satu sebab ialah daripada pemakanan kita. Contoh nya ayam disuntik hormone, antibiotic disuntik untuk jadikan ayam2 ni gebu gebu dalam masa yag singkat.

Ramai yang sedar , Biozone Food purifier ni MEMANG bagus...tapi sorry to say elya agak pelik ada yang kata product ni sangat mahal. nanti dah sakit, bil hospital mahal ke tak ? Padahal beli gadget or benda2 yang lain yang tidak mendatangkan manfaat dengan harga RM2000 keatas mampu. 

Biozone ni ada warranty selama setahun, Service maintainance FOC selama 2 tahun.
Kalau nak bayar ansuran,  RM1,750 retail price , Sebulan RM200.
If ada yang yang beli secara cash atau credit card, harga Biozone RM1650 .

Mahal ke?
Untuk mendapatkan kesihatan yang baik, kita jangan berkira tentang product yang berkualiti begini. Readers perlu buat research tentang biozone ni, fikir tentang pemakanan kita. Aini tahu if product ni advertise di TV, pasti ramai yang membelinya..kan?

Dapatkan lah BIOZONE FOOD PURIFIER  untuk elakkan penyakit kronik 10 tahun akan datang...

So jangan lah pandang remeh kualiti makanan yg readers makan.. nanti dah dapat penyakit banyak pulak bil hospital yang perlu bayar...

Tak salah sama2 kita beringat  untuk kepentingan bersama (^_^)

Gambar dibawah ni gambar2 sebelum dan selepas menggunakan BIOZONE FOOD PURIFIER.


Buih2 drpd ayam tu slps dibakar masih tak boleh hilang dan masih lagi kekal seperti plastik..
So mcm tu lah bende tu dlm badan kite..

Sayur yang layu, boleh jadi segar kembali


Boleh hubungi aini atau emel di noorainimohdhalim@yahoo.com utk tahu lebih lanjut..
If you love your kids and your family, get BIOZONE FOOD PURIFIER now..

Free demonstration

With Love,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,