Daisypath Anniversary tickers

Oct 18, 2013

Mineral Coffee anyone..?


Assalamualaikum,

Gambar di atas ni cukup menggoda kan.. can feel the taste of aroma coffee.. mesti ramai yang suka minum coffee tp kadang2 coffee ni ada juga wat kite sakit kepala disebabkan caffeine yg byk.. 

Tp tidak pada Mineral Coffee.. 
Aini dan hubby Aini sendiri minum untuk kali pertama.. Pada hujung minggu Aini berjalan di KL dr pagi sampai lah ke petang Sabtu Ahad non-stop so malam tu mmg kami rasa weak sgt dgn badan yang letih.. Mmg rasa nak baring 1 hari.. so malam tu Aini and hubby minum Mineral Coffee utk dapatkan tenaga balik dan pada keesokan harinya, kami rasa agak fresh and lenguh2 badan pun rasa kurang..mmg puas hati..

Keberkesanan Mineral Coffee ni boleh neutralkan asid dalam badan, boleh buat untuk diet harian, boleh mencegah kencing manis, gastrik, mgrain, asma, boleh stabilkan teknan darah, merendahkan risiko sakit jantung and most important is it's HALAL..

Bagi yang workaholic pun leh try minum ni mmg totally segar mata tu.. Ada sampai minum mineral coffee ni byk sampai ke subuh pun mata leh segar and masih bertenaga tp jgn lah minum kerap ye macam setiap sejam minum nnt tak tido seminggu susah plak kan..hehe

Aini cerita serba sedikit mengenai Mineral Coffee ye..

Aroma istimewa Mineral Coffee berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

KEBERKESANAN : 
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.





Tak mahal pun Mineral Coffee ni.. harga dia hanya RM26.50 sahaja

Kalau nak beli banyak harga boleh nego! 
And kalau nak jadi agent pon boleh, 

boleh pergi ke GOLD COAST free of charge!!

Leh contact Aini 012-3004324
or emel noorainimohdhalim@yahoo.com


With Love,

No comments: