Nov 26, 2013

Thank you to 100 followers




Motif letak besar2 gmbr di atas padahal orang lain ada follower beratus-ratus and beribu-ribu.. xpe nak share jugak..hehe maklum lah since 2009 kot Aini ada blog, baru tahun ni dpt 100 followers.. 
Thank you yg follow aini tu.. hehe.. gedik kan Aini ni.. ? 


K lah.. next update would be fun topik.. nak tahu apa dia.. tunggu.. bye2 readers..

With Love,

Nov 20, 2013

Ahmad Ammar Dalam Kenangan (1993 - 2013)





Assalamulaikum,

Mungkin ramai yang dh tgk video ini.. tp aini nak share bagi yang blum tgk lg.. betapa sayangnye orang2 arab di turkey in sgt sayang pada arwah Ahmad Ammar.. semoga rohnya dirahmati Allah S.W.T. dan ditempatkan bersama org2 yang beriman.. 

Beruntung mak dan ayah dpt anak mcm arwah..



With Love,

Followers