Daisypath Anniversary tickers

Nov 22, 2013

"Keadaan abah bertambah baik"


Assalamualaikum,

Ada berita gembira daripada sahabat Aini (my officemate).. Abah dia mengidap diabetes dan masalah buah pinggang. Aini cadangkan agar abah dia gunakan Bio Velocity Sleep Mate atau panggilan pendek BVSM. Jadi kawan Aini ni berpakat beli bersama adik beradik dia untuk hadiahkan kpd abahnye.. Dengan kuasa Allah S.W.T. segala penyakit abahnye sembuh.. Jom baca cerita pendek kawan Aini..


"Assalamualaikum..smlm abah saya ke hospital buat check up bulanan kt hospital di Kluang...sblm tu biar sy cerita kondisi abah saya ni ye...

abah saya menghidap diabetes dah lama dlm 30thn ++ sbb ms muda dulu keje setiap kali keje luar mesti org belanja tak teh tarik air tin..dah selalu sgt minum kene la kencing manis..abah sy jgk menghidap darah tinggi. biasalah org kata pakej klu ada kencing manis mesti ada darah tinggi...then dah 2 kali abah kene serangan strok..tp alhamdulillah nyawa abah masih panjang abah recover..

nk dijadikan cerita bile dh strok mcm2 la penyakit susulan..doktor kate buah pinggang kecik sblh dan berfingsi tidak terlalu baik..sepanjang 2/ 3 thn g jmp doktor, doktor mesti ckp kite tgk dulu ye pak cik..klu makin teruk x lama lagi kene tanam base utk dialisis ye...Allah..tu yg kami sekeluarga nk jauhkan..nauzubillah..tp saya tabik spring kat mak sbb sabar jaga abah (bg sape yg ada family yg ada pesakit strok mesti tau mcm mana) ..walaupun dgn keadaan mak yg x begitu sihat (mak sakit lutut).

saya & adik beradik sntiasa berdoa agar kedua mak dan abah sentiasa sihat..nk dijadikan cerita..last AidilAdha kami adik beradik pakat belikan mak & abah tilam Bio Velocity daripada rakan saya Aini Azmeer...

so..sambung cite kt atas heheh..ms sy call smlm tanya apa kate doktor? mak kate doktor ckp , Eh, pak cik ni dah xperlu nk buat dialisis...ALHAMDULILLAH dgn kuasa Allah..yg diberi pertolongan melalui sahabat saya Aini keadaan abah bertambah baik...mak pun ckp kaki dia terasa ringan...syukur..

sekian, terima kasih... — feeling blessed "


Seronok bila Aini dpt tahu yg abahnye sembuh dan juga maknye..
Sesiapa berminat untuk memiliki Bio Velocity Sleep Mate aka BVSM boleh hubungi Aini ye.. Harganya x lah mahal sangat tetapi sangat lah berbaloi.. Harga BVSM RM1,288.00. 

Sesiapa nak wat part time agent/business partner Aini boleh pm Aini, nnt kite set appointment, kite kenal2, minum2 and dgr pruposal Aini.. It can change your life.. trust me..

Aini 012-3004324
noorainimohdhalim@yahoo.com

With love,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,