Daisypath Anniversary tickers

Nov 12, 2013

Mineral Coffee and BB Plus

Assalamualaikum

Apa Khabar? Comment allez-vous..? Come stai..? How are you? 
Itulah ayat khabar yang aini tahu dalam bahasa french dan italy.. lama sgt tak pratice bahasa tu so semakin lama semakin lupa la..huhu.. rugi kan.. rs cam nak belajar alik tp tgk la mcm mana..


Smlm aini sempat register new distributor daripada Klang.. jual produk ni mmg cepat habis.. mcm jual goreng pisang panassss...hehe.. Zihan my new agent from klang, jual Sabun Marine Essence Bodywash and Shampoo.. Sesiapa yang duk sekitar Klang boleh lah contact dia Zihan 019-3045074. She is very friendly, cute and have an adorable lil princess.. kecian smlm jumpa dia princess dia kurang sihat..

Another agent my college friend Nur Khadijah from Kuala Lumpur, jual Sabun Marine Essence Bodywash, Shampoo and Mineral Coffee.. boleh contact Nur Khadijah 019-6475310 bagi yang duk sekitar Kuala Lumpur ye..

Walaupun di siang hari Aini keje di pejabat, malam lak dgn keje part time amat menyeronokkan.. skimanye ayat..hehe.. rezeki makin lama makin bertambah.. cakap apa..??? ALHAMDULILLAH.. (^_^)

Aini sempat restock mineral coffee, coffee ni mmg ramai yang order.. elok utk kesihatan bg yang ada darah tinggi, gastrik, kencing manis, bdn letih, x cukup tido, tenaga kurang, Asma dan mcm2 lg boleh minum mineral coffee ni.. Coffee ni bukan coffee yang kite biasa minum, coffee ni dicampurkan dgn garam buluh yang digantikan dgn gula.. rasanya sgt sedap, tak manis dan tak pahit.. just niceeee... 

Harga Mineral Coffee 1 kotak (20 sachet)
RM26.50 Semanjung
RM27.50 Sabah & Sarawak
Harga tidak termasuk postage..

Bagi yang berminat nak jadi distributor/business partner Aini leh contact/watsapp/sms 012-3004324


With Love,

1 comment:

Catdy Nur Khadijah™ said...

OK... Haiii... Eyhh... tq.. tq...
http://www.cashforvisits.com/index.php?refcode=14061