Daisypath Anniversary tickers

Nov 4, 2013

Seronok bersama GLAM

Assalamualaikum,

Hi readers, how are you..? Sorry again Aini dh lama tak update blog.. InsyaAllah kalau aini berkesempatan nak blogging aini update ye.. mostly aini byk blogwalking daripada blogging.. Keadaan fizikal aini yang tak berapa baik.. kerap semput di tengah malam sbb musim hujan sekarang ni tp business tetap berjalan.. Alhamdulillah dengan izin Allah, aini bertemu dgn GLAM (Green Leaders Academy Malaysia) yang byk membantu aini dari segi financial.. Utk join business ni kite susah dahulu kemudian baru kite senang.. InsyaAllah satu hari nanti Aini nak jadi macam mentor aini iaitu Hanis Haizi.. A millionaire young lady in Malaysia.. Dia dah travel more than 10 countries every year dengan hanya PERCUMA.. yup.. klau tak percaya tgklah blog beliau tajuk Free Trips di atas ye.. Baru2 ni, Hanis pergi Seoul, Korea bulan September bersama dengan Leader Aini ElyaRoza.. Elya is the 1st time pegi free trip tahun ni.. InsyaAllah Aini next year plak..hehe

Apa yang FREE ye..? Bukan free tiket flight sahaja malah FREE penginapan, makan minum, bus trip, jalan2 sana sini semuanya free.. kite hanya bawak poket money je utk beli souvenirs for family and friends.. Best kan..? 

Jom tgk gambar Mentor & Leader Aini ke Seoul, Korea..
(lagu background blog ni sesuai tak utk tgk gmbr2 ni..) hehe

DAY 1
CDM Hanis Haizi & CDM Razalin Zain (Founder of GLAM) with my Leader ElyaRoza & hubby

Transportation pun ditaja juga ye

Laju je beli souvenirs ye Elya..? hehe
Thank you for the souvenirs dear

With K-POP performance


Mana Elya ni.. Aini nmpk Hanis je..hehe

DAY 2
Huhu..cantik kannnnnnn?? I am so in love..

Hanis Haizi's Protege.. Mana Elya.. haaa tu dia..nape tak pndg camera..

Night View..very nice

DAY 3
My Sweet Mentor.. Hanis Haizi

Lunch dalam Crusie tau.. FREE lg tu.. 

I believe i can fly..

Seronok tak tengok dorang travel..? Aini lagilah..hehe
Nak tak dpt free trip ke nagara orang, hotel penginapan free, makan dan makan dan makan free,
dan macam2 lagi..hehe

Meh contact Aini..kite jumpa, minum2 dulu..kenal2 dulu ye..
InsyaAllah kite akan berjaya sama2 nnt..

Watsapp / sms
Aini 012-3004324



With Love,

3 comments:

Catdy Nur Khadijah™ said...

sy pon nk contact2.. minum2.. kenal2 dlu dgn Puan Aini bleh x?

Noor Aini said...

jom kite contact2, minum2, kenal2 pastu makan angin ye (^_^)

Sanisah Eeiyss said...

datang follow sambil melawat dari blog baru~
blog lama http://sanisahsabu.blogspot.com/

Followers