Daisypath Anniversary tickers

Jan 27, 2014

My Sister's Big Day..

Assalamualaikum,

Now is 2014.. yes everyone knows that..hehe.. January almost end and my baby sister is officially a wife to Mr. Ibrahim Bin Sulaiman.. for more than 8 yrs they have been together since study and Alhamdulillah they finally get together.. Let all the pictures say..


Before and After

Malam Nikah 

Bersanding pihak Perempuan



Bersanding Pihak Lelaki



This adorable babies are my sister's grandson..
I repeat GRANDSON.. 
Dah kawin terus dpt cucu tau..hehe




abissssss...

With Love,

Jan 15, 2014

Free trip to Shanghai


My company offer FREE TRIP again...Yeayyyyyyy
Tahun ni start dengan Free trip ke Shanghai ..

Nak tak ikut kite..? 

 IT'S FREE !
Everything is FREE


FREE FLIGHT TICKETS


FREE 5 STARS HOTEL

FREE MEALS (totally Halal for Muslims)

Dapat duit shopping RM10K

Jom tengok apa yang ada di Shanghai








 
Museum at Shanghai

Last year September 2013 was a trip to Korea for FREE.
Coming soon on February 2014 to Gold Coast , Australia. 
InsyaAllah will be going to Shanghai. Kalau boleh nak bawak seramai yang mungkin.
Teruja tak?
Biasa kita pergi TRIP kita spend duit sendiri untuk beli ticket, booking hotel semua kan??
Now , company sponsored. 

Kita qualify sama2. Aini akan bantu You untuk qualify ke Shanghai..
Yes ! You....!!

Kita buat teamwork 

Klau readers suka pergi melancong dan teringin nak shopping di negara orang..Inilah masanya..


Ask me how...
Feel free to contact me
Aini 012-3004324

With Love,