Mar 23, 2014

GLAMPRENEURS


Here i would like to share a word from my mentor Hanis Haizi where she is the founder of
 GLAM
 (Green Leaders Academy Malaysia)

GLAM Hebat, Saya Hebat, Pasti Hebat!!!

Alhamdullilah syukur ke hadrat Allah SWT , our seminar SM / SSM and for distributor telah di jalankan mengikut team CDM masing-masing.


Ini merupakan julung-julang kalinya dibuat pada tahun baru ini, memandangkan Kumpulan CDM Masing-masing berkembang dengan jayanya.


Sekalung tahniah kepada Team Dynamic Leaders Group, Team Aces, The Diamond Circle, Awesomazing Team, Beautiful CircleS, Professional Intelligent Network and Last but not least team Team Hanis Haizi protege.Seminar ini berlangsung dari bulan January sehingga 1st March . Majority yang hadir adalah rakan-rakan kongsi yang masih baru dalam business ini with GLAMPRENEURS ( Green Leaders Academy Malaysia)I'm feel so blessed to have these people under my wings. Bermula seorang diri dalam business ni , bekas suri rumah namun kekurangan diri bukan menjadi pengahalang untuk capai kejayaan, akan tetapi menjadi sebagai pendorong dan penguat semangat untuk terus mara kedepan.Lagu Fikirkan Boleh sentiasa bermain-main di kotak pemikiranku di kala sedang meniti kejayaan. Apa pun yang kita lakukan dalam dunia ini, mesti sentiasa Yakin, dan tabah dengan apa yang kita usahakan.I wish you all GLAMPRENEURS best of LUCK!! Semoga kejayaan milik kita!

---------------------------------------------------------

Itulah mentor Aini dalam business GLAM
Aini sgt beruntung mempunyai mentor seperti Hanis yang sentiasa guide kite bila2 masa sahaja.

Ingin tahu tentang GLAM boleh sms/watsapp Aini..
Kite pi minum2 dulu dan kenal2 ye..

 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png

No comments:

Followers