Daisypath Anniversary tickers

Mar 31, 2014

KEAJAIBAN BIOVELOCITY SLEEPMATE

Assalamualaikum,

Apa itu bio velocity sleepmate?
Bio velocity sleepmate ni atau dikenali BVSM merupakan pelapik tilam kesihatan yang dapat memenuhi keperluan tidur kita. Boleh baca testimonial kawan opismate Aini tentang perkembangan abahnye yg ada masalah buah pinggang stage tinggi dan result menggunakan BVSM dlm masa seminggu.. 


Antara kebaikannya ialah: 

*Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
*Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
*Menggalakkan pembaharuan sel kulit meningkatkan kecantikan kulit
*Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
*Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
*Meningkatkan Daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak


Teknologi Biovelocity Sleep Mate


Cara penghasilan Bio Velocity Sleep Mate
-Disuntik/disembur garam Laut Dalam
-Didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu pagi sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan.
-Gabungan teknologi dari Kajian selama 20 tahun, hasil kajian saintis Jerman, garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?
Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.
Di adun dalam bentuk Bio Velocity dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.
Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.
Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?
● Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM membantu untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
● Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
● Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang

7 SIFAT UTAMA KUASA TENAGA SEMULA JADI




Seriously , biovelocity sleepmate ni sangat2 bagus untuk kesihatan kita. Dah banyak testimonial BVSM ni. If ada ahli keluarga kalian yang ada penyakit stroke, separa lumpuh, migrain, lenguh2 badan, sakit kaki astham dan mcm2 lagi. Cuba ikhtiar dengan BioVelocity Sleepmate pula.Tak mahal pun RM1288 sahaja. Semua orang mampu milikinya.
Nak tahu detail? Contact Aini ye..



 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png

No comments:

Followers