Daisypath Anniversary tickers

Mar 23, 2014

Ku tak RELA

Assalamualaikum,

Apa khabar readers? Ada rindu sama Aini tak? Maaf ler sejak akhir2 ni Aini busy sgt dengan kerja di opis dan bisnes part time pada hujung minggu..InsyaAllah Aini akn cuba update blog sekerap yang mungkin.. Mmg ada rs rindu nk berblogging ni.. Dulu sejak mula buat blogging ni Aini byk cerita tentang life and activity aini semasa bujang, pendek kata sebelum kahwin la.. hehe.. Pastu slowly Aini byk update pasal bisnes part time yang aini buat sehingga sekarang. Maaf ye mungkin ada yang dh boring dgn blog Aini ni.. Asyik topik yang sama je tp kan Aini buat tu sebab nak kongsi pengalaman dan keseronokkan bisnes yang Aini buat..hehe

Topik ni Aini nak story2 skit..Apa yang tak RELAnya..? Opis Aini ada set jadual utk kursus Rela di Melaka selama 8 hari pada bulan April. Aini dh mula tak senang duduk klau nama Aini terplih utk pegi sana sbbnya Aini jenis tak brape gemar g hutan or berkawat.. Bila memo dh kuar Alhamdulillah nama aini xde dlm list tu..hehe itulah al-kisahnye..

(Gmbr dr Google)

berkawat

Saje nak tunjuk gmbr.. Klau Aini pegi mmg kene wat aktiviti yg lasak la..huhu
i know its a very short story.. Aini ada citer lg menarik.. tunggu slps ini..hehe




 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,