Daisypath Anniversary tickers

Apr 8, 2014

Semalam angkat berat

Assalamualaikum,

Hari ni ada rasa energy skit sbb ada minum Mineral Coffee dan juga smlm tdo dengan menggunakan BVSM..as what we call as tilam ajaib..hehehe.. nak tau apa bende tu boleh rujuk kt chapter BVSM.

Semalam dr pagi Aini ada keje kat luar ulang alik ke pejabat.. ada rasa kekok untuk drive sbb dh lama sgt aini tak drive so terpaksa jugak la kuar jugak kan.. Ramai pegawai kt opis Aini pegi kursus RELA selama seminggu so kt opis ni tinggal dalam 5 org je.. Aini kuatkan semangat utk terus bekerja kadang2 alik lmbt skit sbb salah satunye bilik sebelah Aini ni agak scary skit.. kadang2 ada bunyi mcm org bekerja, bungyi kuat mcm tutup laci locker tp bila intai skit xde orang dan mmg xde oranglah sebab orang dlm bilik itu sebenarnya kursus di tempat lain selama sebulan.. krikkk...krikkk.krikkkk....
(bunyi cengkerik tiba2 silent gitu..hehe)

Ok Aini bukan nak citer pasal hantu ye.. nnt Aini x duduk diam nak wat keje sbb skrg ni mmg Aini tinggal sorang di hujung bilik ini..haha.. sambil tu pasang radio kuat2..lantak ler.. 

Sambung alik dr mula td ye...

Smlm selepas Aini balik dr keje luar tgh duk makan salad.. (ehemm tgh diet tp mlm x diet..hehe) tiba2 terima call dr seorang pegawai Aini.. Yang Aini duk sebilik dgn dia lah, skrg dia tgh kursus RELA. Dia call minta tlg sgt2 dan urgent.. Aini dh mula risau sbb takut something happen.. Rupa2nya dia minta tlg belikan kotex..hehe katanya kt sana susah nak beli and jauh..kebetula my boss pun nak g sana mlm smlm so kirim kat dia lah.. Pastu pegawai sana ada minta tlg belikan air mineral besar 2 dozen and 100PLUS 1dozen.. So bayangkanlah Aini dan Najihah angkat masuk dlm trolly.. Kaki Aini terseliuh sblm angkat air tu..mmg sakit nak berjalan.. Dan akhirnya dah settle bila dh masukkan Air2 dan brg lain ke dlm kereta pejabat.

Bali umah kaki Aini sakit, pinggang and almost had a migrain sbb kt luar panas terik semalam.. Macam biasa sebelum aini tido Aini akan minum BB Plus collagen utk inner beauty dan tdi dgn BVSM untuk beautysleep..hehe Alhamdulillah segala lenguh2 badan dh hilang pd esok pagi..

Klau ada sape2 nak beli BVSM boleh pm Aini ye.. sekarang ni bln April ada promotion..


ONLY for this Month! 
Save up to RM988 +rebate RM320+ bonus , when you purchase 4 units BioVelocitySleepmate !! 
Normal price : RM5152 ok! Berbaloi sgt ni.. 4units tu hanya RM4164 je!
dah la dpt discount, dpt lagi rebate and bonus dari company.. 


 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png