Daisypath Anniversary tickers

Apr 17, 2014

WEDDING / ENGAGEMENT / AQIQAH EVENTS DOORGIFT

Assalamualaikum,

Hello bride to be and motherss...

Mesti ada yang terfikir2 nak bagi apa untuk wedding / engagement or aqiqah punya doorgift nak bagi tetamu right?

Aini ada idea... Apa kata readers letak mineral coffee sebagai doorgift seperti gambar dibawah ni. Memang lain dari yang lain right?  For sure readers akan beli banyak.. Kalau beli banyak, boleh dapat extra income/bonus lagi. Tak rugi pun.. untung lagi ade tau..!! Lagi pun mineral coffee ni coffee kesihatan, tak mahal pun, satu sachet seringgit lebih je pun.

Tak payah pening pening dah nak letak ape dalam goodies bag , kalau bagi bahulu ke, kek ke, kadang2 orang tak makan.. siap ade yang terlupa makan, akhirnya berkulat. Tapi..kalau bagi 2 in 1 mineral coffee ni, anytime orang boleh bukak untuk bancuh. Nanti for sure orang akan order dengan you right..? And nanti dapat bonus lagi! Hehe...


Boleh buat macam ni, beli je bunjut kecik. Letak mineral coffee mcm dlm gambar ni.
Kos pun dalam RM1.30 ke RM1.80 

Macam ni pun boleh juga. Letak ribbons skit.. nmpk creative kan..?

Actually, sambil minum sendiri..kita boleh buat business (^_^)

Ok tak ? Get your special price now!

Hopefully dapat membantu bride to be sekalian.
If nak tahu tentang mineral coffee ni just contact me ok..

 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png

No comments: