Daisypath Anniversary tickers

May 30, 2014

JTX Airtracker JIMAT MINYAK..

Assalamualaikum,

Dh start cut sekolah rupanya ye.. patut la jln clear je nk g keje..hehe.. mesti ada bawak anak2 balik kampung kan..? Nak jimat minyak tak.. cuba baca bawah ni.. mesti buat anda tertarik..hehe

JTX Air Tracker di Mingguan Malaysia (18 May 2014).. baru lg ni..

Apa tu JTX Air Tracker?

Secara ringkas JTX Air tracker adalah sejenis alat yang dapat membantu mengoptimumkan pembakaran didalam enjin kereta.

Air Tracker ni bertindak untuk menukarkan molekul udara didalam enjin kepada molekul yang sangat halus. So bila udara yang cantik dan berqualiti (molekul halus) masuk ke dalam enjin kereta, pembakaran akan menjadi lebih sempurna.



JTX Airtracker merupakan satu sticker yang ditampal pada air filter kenderaan ANDA & kesannya boleh dirasakanSERTAMERTA & TAHAN selama 2 tahun.


Cara menggunakan JTX Air Tracker?

Kereta 1500cc = 1 set (3 Pelekat JTX Airtracker)
Kereta 2000cc = 2 set (6 Pelekat JTX Airtracker)

1. Bersihkan Penapis Udara (Air Filter) kenderaan anda.
2. Lekatkan JTX Airtracker pada penapis udara dengan sekata.


SIAPA PATUT MENGGUNAKAN JTX AIRTRACKER?

* Pada yang  ingin menjimatkan minyak
* Pada yang sayangkan enjin kereta, 
* Pada yang  ingin meningkatkan prestasi enjin
* Pada yang nak jimatkan kos penyelenggaraan kenderaan.

Lagi satu, JTX Air Tracker ni sangat membantu alam sekitar. 

"Berdasarkan ujian yg dijalankan, JTX Air Tracker memberikan penjimatan minyak sehingga 30% dan mengurangkan pelepasan karbon monoksida sebanyak 87% selepas 150 min digunakan . Ekzos jugak lebih tidak panas, dan boleh dipegang kerana peralatan itu akan mengeluarkan hidrokarbon " 

What are you waiting for..? Dapatkan JTX Air Tracker hari ini! Raya nak dekat dah, yang pegi kerja travel jauh2 pun, boleh consider product hebat ni. At least dapatlah jimat duit sikit right.. (^_^)


HARGA:
1 SET : RM296.00

2 SET : RM 550.00

100% MONEY BACK GUARANTEE!!! 
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN!!!

Pengedar juga diperlukan. Peluang JANA pendapatan 4-5 angka sebulan! Don't miss this opportunity.. 
Nak tau lebih detail psl JTX Air Tracker atau nk buat side income boleh buzz aini ye..

 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png

May 21, 2014

I LOVE YOU MAMA..


My dear girl, the day you see I'm getting old, I ask you to please be patient, but most of all, try to understand what I'm going through. If when we talk, I repeat the same thing a thousand times, don't interrupt to say: "You said the same thing a minute ago"... Just listen, please. Try to remember the times when you were little and I would read the same story night after night until you would fall asleep.

When I don't want to take a bath, don't be mad and don't embarrass me. Remember when I had to run after you making excuses and trying to get you to take a shower when you were just a girl?

When you see how ignorant I am when it comes to new technology, give me the time to learn and don't look at me that way ... remember, honey, I patiently taught you how to do many things like eating appropriately, getting dressed, combing your hair and dealing with life's issues every day... the day you see I'm getting old, I ask you to please be patient, but most of all, try to understand what I'm going through.

If I occasionally lose track of what we're talking about, give me the time to remember, and if I can't, don't be nervous, impatient or arrogant. Just know in your heart that the most important thing for me is to be with you.

And when my old, tired legs don't let me move as quickly as before, give me your hand the same way that I offered mine to you when you first walked. When those days come, don't feel sad... just be with me, and understand me while I get to the end of my life with love. I'll cherish and thank you for the gift of time and joy we shared. With a big smile and the huge love I've always had for you, I just want to say, I love you ... my darling daughter.

Original text in Spanish and photo by Guillermo Peña.
Translation to English by Sergio Cadena

May 14, 2014

I CAN'T SPEAK

KNOW WHAT..?
Glad icon


I HAVE A FEVER SINCE LAST SATURDAY
Oh-no icon
I STARTED COUGHING...AND COUGHING UNTIL..


I SPOKE WITH WHISPER
Why-me icon

I CAN ONLY USE SIGN LANGUAGE OR JUST WHISPER

Dont-know icon

BUT SOMETIMES I JUST SAY OUT LOUD
Cry-mouth icon

AND MY VOICE IS OUT AGAIN 
Headache icon

SOMETIMES I FEEL ANNOYED
Nerved icon

I JUST LIKE WANNA SLEEP PEACEFULLY

DON'T U FEEL PITY ON ME?
Sincere-sadness icon

-AINI-





May 2, 2014

BVSM for my Opah..

Mana bos tak sampai2 ni..??


Hari jumaat aini ingat leh balik awal tp boss minta tlg tunggu jap.. so sempat lah aini nak update blog walaupun skit..hehe.. Lps ni aini nk g Subang nak pegi rumah P.Ngah bagi BVSM sbb esok dia nak balik kmpg bg pada opah Aini.. Opah aini susah nak tido so insyaAllah dgn BVSM boleh bantu opah utk tido dgn nyenyak.. dgn sakit2 badan lenguh boleh juga dpt membantu sakitnye itu..
InsyaAllah kite ikhtiar..Allah menyembuhkannya.. betul tak..?

Kalau ada yang berminat untuk guna BVSM boleh roger aini ye.. 

Nak tau apa itu BVSM boleh rujuk di link bwh ni..