Daisypath Anniversary tickers

May 30, 2014

JTX Airtracker JIMAT MINYAK..

Assalamualaikum,

Dh start cut sekolah rupanya ye.. patut la jln clear je nk g keje..hehe.. mesti ada bawak anak2 balik kampung kan..? Nak jimat minyak tak.. cuba baca bawah ni.. mesti buat anda tertarik..hehe

JTX Air Tracker di Mingguan Malaysia (18 May 2014).. baru lg ni..

Apa tu JTX Air Tracker?

Secara ringkas JTX Air tracker adalah sejenis alat yang dapat membantu mengoptimumkan pembakaran didalam enjin kereta.

Air Tracker ni bertindak untuk menukarkan molekul udara didalam enjin kepada molekul yang sangat halus. So bila udara yang cantik dan berqualiti (molekul halus) masuk ke dalam enjin kereta, pembakaran akan menjadi lebih sempurna.



JTX Airtracker merupakan satu sticker yang ditampal pada air filter kenderaan ANDA & kesannya boleh dirasakanSERTAMERTA & TAHAN selama 2 tahun.


Cara menggunakan JTX Air Tracker?

Kereta 1500cc = 1 set (3 Pelekat JTX Airtracker)
Kereta 2000cc = 2 set (6 Pelekat JTX Airtracker)

1. Bersihkan Penapis Udara (Air Filter) kenderaan anda.
2. Lekatkan JTX Airtracker pada penapis udara dengan sekata.


SIAPA PATUT MENGGUNAKAN JTX AIRTRACKER?

* Pada yang  ingin menjimatkan minyak
* Pada yang sayangkan enjin kereta, 
* Pada yang  ingin meningkatkan prestasi enjin
* Pada yang nak jimatkan kos penyelenggaraan kenderaan.

Lagi satu, JTX Air Tracker ni sangat membantu alam sekitar. 

"Berdasarkan ujian yg dijalankan, JTX Air Tracker memberikan penjimatan minyak sehingga 30% dan mengurangkan pelepasan karbon monoksida sebanyak 87% selepas 150 min digunakan . Ekzos jugak lebih tidak panas, dan boleh dipegang kerana peralatan itu akan mengeluarkan hidrokarbon " 

What are you waiting for..? Dapatkan JTX Air Tracker hari ini! Raya nak dekat dah, yang pegi kerja travel jauh2 pun, boleh consider product hebat ni. At least dapatlah jimat duit sikit right.. (^_^)


HARGA:
1 SET : RM296.00

2 SET : RM 550.00

100% MONEY BACK GUARANTEE!!! 
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN!!!

Pengedar juga diperlukan. Peluang JANA pendapatan 4-5 angka sebulan! Don't miss this opportunity.. 
Nak tau lebih detail psl JTX Air Tracker atau nk buat side income boleh buzz aini ye..

 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png

No comments: