Daisypath Anniversary tickers

Jul 10, 2014

The SPOTLIGHT is on my way 2 days from now

Salam 12th Ramadhan to all my Muslims friends and greeting to my silent reader.. (do I have a silent reader?)

Have you guys heard about SPOTLIGHT in Malaysia..? 
They are just about to Open the SPOTLIGHT shop in Ampang Point this coming Saturday. 
I got the invitation last Monday or Tuesday I forgot when but my hubby and i are extremely excited and eager to go there coz there's too so much stuff in it.. Still blur right..? 
OK i'll show you the pictures below.. copied from their facebook..(^_^)















Adult & Kids Costumes 
Costume for adults and kids also available..haha

Wanna see more.. you can visit at their Facebook or Website
To get VIP card member on this Saturday click HERE

See you guys there.. (^_^)\m/

 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png

Jul 9, 2014

Mineral Coffee untuk bulan Ramadhan

Assalamualaikum

Salam Ramadhan to my beautiful readers..


Macam mana dgn puasa pertama..? Ok ke..? Best ke..? Menarik ke..? Apa yang paling lucu pada hari pertama puasa you all..? Aini slps balik dr pasar beli barang dapur.. disebabkan dh terbiasa Aini sampai je dapur dlm kepala Aini nak wat lah air nescafe untuk hubby minum.. Nasib baik lum sempat bancuh lagi Aini ckp kat hubby yg Aini hampir nak buat air dia.. Hahaha..


Ok.. sempena bulan Ramadhan ini.. Aini nk bagi you all  tahu yang Mineral Coffee ni sangat berkhasiat.. Kopi yang tiada gula tapi digantikan dengan Garam Buluh.. Masin ke? mesti la masin sbb ada garam kan tp jgn anggap masin tu masin yang amat sgt sampai xleh minum langsung.. No..No..no.. Garam buluh ni byk khasiatnye.. Bila kite minum seteguk kite akn rs masin BUT at the same time the taste of the aroma and the combination between coffee and the bamboo salt itself will totally taste GOOD... Belum cuba belum tahu tau.. (^_^)


Lagi satu Mineral Coffee boleh buat you rasa lebih bertenaga di waktu siang dan juga boleh rasa lebih bertenaga dan tidak mengantuk ataupun rs letih sgt bila kite pegi solat tarawih..? So far ramai yg ada order Mineral Coffee dgn Aini untuk bulan Ramadhan ni, even ada customer Aini ni beli mineral coffee setiap bulan utk suami isteri.. See dh nmpk kan Mineral Coffee ni bagus.. 




Mineral Coffee (20 sachets)




Testimonial customer Aini..
Tgk la mmg berkesan bila minum Mineral Coffee ni..


Minum pada bulan Ramadhan for sure you akan rs bertenaga


Last week restock Mineral Coffee lagi..
Bag Purpler tu Premium Beautiful.. 
customer nak pakai sebelum raya mesti akan nmpk menarik dgn baju raya baru nanti..
Definitely your body will look 'HOT'.. (^_^)




Mineral coffee (20 sachet)
RM26.50 (s) RM27.50 (s/s)
(exclude postage )


 photo 0360f634-8220-4772-944b-7d7bd870b99d_zpsd7874d1c.png

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,