Daisypath Anniversary tickers

Sep 28, 2014

Friendship


Forget the pass coz sooner or later ur enemy is your best friend..

Good Night people

With Love,
Noor Aini

Sep 24, 2014

Macam ntah apa2


Teka apakah ini..?
My office attire yg ntah apa2..
Suami perhatikan Aini dr jauh dan dia kata macam water colour lahhh..

Mula2 nak pakai blouse putih dgn skirt hijau tp disebabkan tak prepare dr smlm kelam kabut la nak cari inner baju sbb blouse putih tu jarang.

So i just grab what i saw and where this striking orange..

Jadi macam citer Ana Lu'lu


Ada macam badut ka..? wawawa 

With Love,
Noor Aini

Sep 23, 2014

5 VIDEO YANG MEMBUATKAN ANDA EXCITED NAK PERGI VIENNA & AUSTRIA

Vienna, Austria 

Setelah Korea, Australia, inilah next trip PERCUMA kami, InsyaAllah bersama GLAMpreneurs dan projek baru #jomeropah kami yang baru sahaja dilancarkan beberapa bulan yang lalu. Rasa mcm excited nak pergi EUROPE pastu plak dapat pergi FREE tu yg excited ni. Siapa nak ikuttt? Free je.. nanti Aini bg tau cara2nya, First come first serve ye..jom jumpa..!!

Sempena trip ke Vienna #jomeropah ini, Aini nak kongsi dengan readers , 5 video yang sure readers pun nak pergi ke VIENA ! hehehe... please enjoy. 


1. VIENNA COFFEE HOUSE 


Vienna coffee houses-Working with the Sony NEX5n for broadcast from Johnnie Behiri on Vimeo.

2. Austria: Vienna - Salzburg - Hallstatt


Austria: Vienna - Salzburg - Hallstatt from Tosphol Tos on Vimeo.


3. BUDAPEST & VIENNA


Budapest & Vienna 2013 from Robby Barnett on Vimeo.

4.Valentine's Weekend in Vienna


VALENTINE'S WEEK END VIENNA from Maison Carnot on Vimeo

5. 48h in Vienna


in Vienna, '10 from Claire&Max on Vimeo.

Enjoy tak? Nmpk best kan? Nmpk seronok kan? Aini and business partners hari2 tgk video ni. Feeling excited. Ambik mood awal2. hehe 
So, sesiapa yang betul2 berminat nak follow our free trip ni cepat2 pm Aini.

Ini betul punya tau.. i don't lie.. (^_^)

Contact Now: 
012-3004324 (Watsapp/Line)

With Love,
Noor Aini

Day 2 at Melaka

Assalamualaikum

This is the 2nd day i'm at Melaka.. Not much of activity though coz my hubby was on work in certain times. Nothing much to say, hope you enjoy the pictures.. (^_^)


A Famosa
It was a very hot sunny day but in the afternoon was rainy..

Before we climb up the stairs.. Take a lil shot at the old building
I didn't count how many stairs i've climbed but my heart beats so fast and less breath..huhu 
Graveyard
 I've reach the top.. feeling breezeeeee

Muzium Budaya/Sultanate Palace

While waiting for the night cruise we ate Roti John for supper at Puteri Erra Roti John
We took the last trip at 11pm.. it was fun seeing the view with so many kinds of colours.

With Love,
Noor Aini

Last post:


Doa Pagi Ini


Selamat bertugas.. (^_^)

With Love,
Noor Aini

Sep 17, 2014

Bio Seleza - Tip penjagaan & Kebersihan Diri Wanita






















Mixed box mengandungi :
30 pcs x 2 pack pantiliner
10 pcs x 2 pack pad siang
8 pcs x 1 pack pad malam
8 pcs x 1 pack pad malam extra panjang
=Total 96 pcs

Harga Retail RM131

Day safe box mengandungi :
10 pcs x 6 pack pad siang
=Total 60 pcs

Harga Retail RM128

Pantyliner box mengandungi :
30 pcs x 6 pack pantyliner
=Total 180 pcs

Harga Retail RM138

Untuk order boleh contact Aini
012-3004324 (watsapp/Line) or noorainimohdhalim@yahoo.com

Untuk nak jadi pengedar pad Bio Seleza pun boleh pm Aini. 
Bonus besar RM3000 menanti anda! 

With Love,
Noor Aini

Sep 12, 2014

Day 1 at Melaka

Assalamualaikum,

First and foremost, I want to apologise coz I seldom update my blog due to heavy work.. I'm sorry.. (~_~).. However i will try to keep on update like i use to be before.. I don't mind if i don't have many followers but i know i have many silent readers. 

On the 20th May 2014, was a last minute short vacation with my hubby. Actually that time my hubby had a lil side visit in Melaka. We arrived morning.. i dont remember wha time was it but i remember that time we were so hungry. Haha. We check in Fenix Inn at Jalan Merdeka, Taman Melaka Raya very close with the city. The hotel is just next to the shopping mall.. you can even just go there by walking.
Enjoy the pictures.. (^_^)

felix inn melaka

Who's behind the curtains?? 


After we checked in, we went out for lunch at the Chicken Rice Ball.. 
It's halal and also JJCM (Jalan-jalan Cari Makan) also have tried their food too.
This is the front view (image from Mr.google)





 Maritime Museum & Naval Museum

Didn't get to do the Titanic style because they don't let the public to enter the top. Hehe



Felt tired standing for hours so we drop by drink fresh coconut

Love the coloring bottles

See the huge pencil?


Beautiful and colorful penarik beca..
Before we went back to the hotel, we had a simple dinner.. Beef burger..hehe

and last but not least..

I found this..
Luckily my hubby didn't see it or else....

HAHA..!!

That's all for today.. wait for the Day 2..

With Love,
Noor Aini

Sep 4, 2014

Bio Seleza khas untuk wanita


Assalamualaikum,

Aini nak cerita skit pasal Bio Seleza Feminine Pad ni. Pernah dengar tak sebelum ni..? Its a new product launched by our company. Sekarang ramai dh mula beli Bio Seleza ni sebab dia lain daripada pad2 kite biasa pakai. 

Zaman sekarang ni, ramai wanita meninggal akibat kanser rahim. Kite kene mula dari sekarang dengan memakai Bio Seleza untuk lindungi Miss.V kite daripada kanser rahim.

Tuala wanita punca barah pangkal rahim

Apa itu Bio Seleza?

BIO SELEZA FEMININE PAD yang diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga telah berada di pasaran. Ciri-ciri ini hanya terdapat pada Bio Seleza sahaja lebih2 lagi BV tu.

Kenapa Bio-Seleza???
1. Sebab Bio-Seleza guna gel - Tahan basah & kering
2. Ada anti-bacteria strip untuk halang pembiakan kuman
3. Kain berkualiti bernafas untuk pengudaraan, tak lembap & terasa selesa sepanjang hari
4. Ditambah tenaga untuk pengedaran darah.
5. Slim, tak tebal sangat & tak besar sangat 

Dengan BioSeleza, TIADA lagi masalah 
- keputihan, kekuningan, kehijauan!
- haid tak stabil
- vagina gatal2 & berbau
- masalah hormon, sukar hamil
- pening, kurang tenaga ketika haid pad BOCOR

BIOSELEZA vs. PAD LAIN
Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml). Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid. Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah.

Untuk lebih faham, jom tengok table kat bawah ni. 


Kenapa tuala wanita jenama biasa tidak selamat? 

Kerana tuala wanita di pasaran menggunakan kertas recycle. Melalui proses recycle ini, kertas tersebut akan di lunturkan (bleaching) menggunakan chemical. Bayangkan kertas magazine / paper tu letak di Miss V. Bahaya kan? Kertas yang di bleach tadi terdapat dioksin. Dioksin adalah kesan sampingan proses pelunturan yang di gunakan di dalam pengilangan product kertas, termasuk tampon, tuala wanita, panty liner & lampin pakai buang baby.


Bio Seleza dirumus oleh Bio-Activated Energy, Nano Silver & ion Negatif.
(Bila period biasanya orang akan rasa letih, pinggang lenguh2 tapi dengan Bio Seleza, kite akan sentiasa rasa bertenaga)

Ni, gambar test letak tisu perbezaan antara Bio-Seleza vs Brand K dan  Brand W yang memang famous.
terbukti Bio Seleza tahan serapan berganda-ganda !bila pakai comfirm seleza!


So apa tunggu lagi? Jom dapatkan MIXED set ni .

1 MIXED Set 
-2 pack pantiliner  x 30 pcs
-2 pack Night safe (malam) x 8 pcs
-2 pack day safe (siang) x 10 pcs

Total 96 pcs, Hanya RM131

1 Box Pantiliner 
- 6 pack x 30pcs
Total 180pcs. Hanya RM138

1 Box Day Safe
-6 packs x 10pcs
Total 60pcs. Hanya RM128

Berbaloi sangat . Kalau tak cukup bajet, share dengan family or kawan-kawan. Sambil guna sambil berniaga! Jangan berkira sangat dengan kesihatan dalaman kita. Prevention is better than cure! Nanti bila dah sakit lagi banyak nak guna duit (~_~)

No worries Aini ada special offer untuk pembaca blog ni!
Untuk nak jadi pengedar pad Bio Seleza pun boleh pm Aini terus yaa. Bonus besar RM3000 menanti anda! 






Contact Now: 
012-3004324 (Watsapp/Line)
Email: 
noorainimohdhalim@yahoo.com

With Love,
Noor Aini

Sep 1, 2014

Selamat Hari Merdeka

Assalamualaikum..
For the 1st time Aini update blog guna handphone. Xtau apa jadi slps click publish. Klau kuar jadi ntah apa2 Aini akan padam..hehehe..

Oo lupa nk wish.. Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 57 tahun. Ada pegi tgk bunga api tak semasa sambut jam 12mlm? Aini time tu dh separuh pengsan (tgh tido) tp ada terkejut skit sbb kt kawasan rumah Aini pasang bunga api.. ada la dekat 5 minit kot.. mmg byk la..hehe.. rs cam nk tgk dr umah tp mata rs berat nk bukak.. tgk dlm mimpi je ler..hehehe..

Smlm agak terbangun lewat selepas solat subuh sambung tdo balik. Ada la dekat kul 9lbh terlajak bangun..hehehe bila on tv ada tunjuk perayaan kemerdekaan di dataran merdeka. Nampak sgt meriah drpd tahun lepas. Harap2 kite terus kekal sambut kemerdekaan dengan penuh semangat demi untuk bangsa, agama dan negara.. chewahh.. jom tgk gmbr hr kemerdekaan ke 57 tahun..




Credit to utusan malaysia.
Nk tgk gmbr lg boleh klik

With love,
Noor Aini