Daisypath Anniversary tickers

Sep 4, 2014

Bio Seleza khas untuk wanita


Assalamualaikum,

Aini nak cerita skit pasal Bio Seleza Feminine Pad ni. Pernah dengar tak sebelum ni..? Its a new product launched by our company. Sekarang ramai dh mula beli Bio Seleza ni sebab dia lain daripada pad2 kite biasa pakai. 

Zaman sekarang ni, ramai wanita meninggal akibat kanser rahim. Kite kene mula dari sekarang dengan memakai Bio Seleza untuk lindungi Miss.V kite daripada kanser rahim.

Tuala wanita punca barah pangkal rahim

Apa itu Bio Seleza?

BIO SELEZA FEMININE PAD yang diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga telah berada di pasaran. Ciri-ciri ini hanya terdapat pada Bio Seleza sahaja lebih2 lagi BV tu.

Kenapa Bio-Seleza???
1. Sebab Bio-Seleza guna gel - Tahan basah & kering
2. Ada anti-bacteria strip untuk halang pembiakan kuman
3. Kain berkualiti bernafas untuk pengudaraan, tak lembap & terasa selesa sepanjang hari
4. Ditambah tenaga untuk pengedaran darah.
5. Slim, tak tebal sangat & tak besar sangat 

Dengan BioSeleza, TIADA lagi masalah 
- keputihan, kekuningan, kehijauan!
- haid tak stabil
- vagina gatal2 & berbau
- masalah hormon, sukar hamil
- pening, kurang tenaga ketika haid pad BOCOR

BIOSELEZA vs. PAD LAIN
Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml). Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid. Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah.

Untuk lebih faham, jom tengok table kat bawah ni. 


Kenapa tuala wanita jenama biasa tidak selamat? 

Kerana tuala wanita di pasaran menggunakan kertas recycle. Melalui proses recycle ini, kertas tersebut akan di lunturkan (bleaching) menggunakan chemical. Bayangkan kertas magazine / paper tu letak di Miss V. Bahaya kan? Kertas yang di bleach tadi terdapat dioksin. Dioksin adalah kesan sampingan proses pelunturan yang di gunakan di dalam pengilangan product kertas, termasuk tampon, tuala wanita, panty liner & lampin pakai buang baby.


Bio Seleza dirumus oleh Bio-Activated Energy, Nano Silver & ion Negatif.
(Bila period biasanya orang akan rasa letih, pinggang lenguh2 tapi dengan Bio Seleza, kite akan sentiasa rasa bertenaga)

Ni, gambar test letak tisu perbezaan antara Bio-Seleza vs Brand K dan  Brand W yang memang famous.
terbukti Bio Seleza tahan serapan berganda-ganda !bila pakai comfirm seleza!


So apa tunggu lagi? Jom dapatkan MIXED set ni .

1 MIXED Set 
-2 pack pantiliner  x 30 pcs
-2 pack Night safe (malam) x 8 pcs
-2 pack day safe (siang) x 10 pcs

Total 96 pcs, Hanya RM131

1 Box Pantiliner 
- 6 pack x 30pcs
Total 180pcs. Hanya RM138

1 Box Day Safe
-6 packs x 10pcs
Total 60pcs. Hanya RM128

Berbaloi sangat . Kalau tak cukup bajet, share dengan family or kawan-kawan. Sambil guna sambil berniaga! Jangan berkira sangat dengan kesihatan dalaman kita. Prevention is better than cure! Nanti bila dah sakit lagi banyak nak guna duit (~_~)

No worries Aini ada special offer untuk pembaca blog ni!
Untuk nak jadi pengedar pad Bio Seleza pun boleh pm Aini terus yaa. Bonus besar RM3000 menanti anda! 






Contact Now: 
012-3004324 (Watsapp/Line)
Email: 
noorainimohdhalim@yahoo.com

With Love,
Noor Aini

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,